7/27/2012

Tampereella

No niin, nyt päästään vihdoin ja viimein tähän Tampere-postaukseen, eli taannoiseen road trippiimme, jonka aikana pyörähdimme myös yhdessä lempparikaupungeistani. Sää Tampereella oli kaunis ja lämmin -ei yhtään sateinen tai synkkä, niinkuin päivää ennen ja päivä lähtömme jälkeen kuulemma oli, lucky us siis!











Cira ja suihkulähteen valloitus. :D




Cira luuli tätä patsasta möröksi. Ihmekö tuo? :D Sille piti tietty haukkua kuin viimeistä päivää.


 
Ennen kotiinlähtöä oli tietysti pakko käydä Pyynikillä ihastelemassa maisemia...




...ja nautiskelemassa näitä ihania, tuoreita, munkkeja! Slurps!

Eikä Cirakaan ilman pientä maistiaista jäänyt. ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja sattuipa kaunis päivä :) Ei mikään itsestäänselvyys tässä meidän Suomen kesässä... mur!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä onnenkantamoinen mukana, kun noin hieno sää saatiin Tampere-visiitille. :) Ei todellakaan itsestäänselvyys, ja heti kun Ouluun palattiin, niin vesisade toivotti meidät tervetulleeksi kotiin. ;D

      Poista
  2. Tampere ♥

    Harmi, ettei siellä tule käytyä enää useasti vaikka nykyisin Tampereelle ei olekaan pitkä matka. Tuntui, että kun asuin 500km päässä, tuli Tampereella käytyä paljon useammin kuin nykyisin vaikka kilometrejä onkin 400km vähemmän.

    Asuin Tampereella 4 vuotta sitten kesällä, kun olin siellä töissä ja vaikka ei tullutkaan käytyä oikeastaan muualla kuin töissä, oli silti todella kivaa. Toki tuli käytyä shoppailemassa ja Tammerfesteillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampere on kyllä niin hieno kaupunki ja täynnä kaikkea kokemisen ja näkemisen arvoista -etenkin kesäaikaan! :) Ehkä se vaihtelee elämänvaiheiden mukaan, missä ja kuinka usein tulee käytyä muissa kaupungeissa ja paikoissa. Mutta onneksi sinne Tampereellekin voi aina palata, sitten kun siltä tuntuu. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)