7/06/2012

Mökillä

Eilinen ilta vierähti iskän luona mökillä saunoen, grillaillen ja uiden . Minäkin pääsin heittämään jo tämän erittäin tiukassa olleen talviturkkini pois, jei! Myös meidän vesipeto pääsi näyttämään kyntensä ja paljastui melkoiseksi uimamaisteriksi! Niin reippaasti uiskenteli  ja nouti järvestä keppiä, että!

Mökillä on kyllä aina ihanaa, oli se sitten oma mökki, toisen mökki, kaukana tai lähellä. Ainoat miinukset oli öttiäiset, etenkin hyttyset ja paarmat, joita ilmaantu järvelle ihan tajuton määrä. Mutta mukavaa oli silti, kuvatkin sen varmaan kertovat:




 



 

 




Tänään tuntuu taas helle meitä suosivan, joten päivä kulunee (taas) tuolla takapihan puolella auringossa kylpien, jätskiä nautiskellen ja lomasta nauttien.

Have a nice day! :)

2 kommenttia:

  1. ihania kesäkuvii, on se vaan parasta, kesä ja mökki :) mullakin n 200 kuvaa kamerassa viikonlopulta, pitäisi vähän karsia ja kans julkaista parit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No on ja sitten ku vielä lisätään siihen lämmin uimavesi ja herkkuruokia (ja juomia, heehh), niin oi että! :P Ooo, ei muuta kuin karsimaan (se on kyllä aina tosi työlästä!) ja julkaisemaan! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)