7/20/2012

Tukholmassa, päivä 3

Pienellä viiveellä kuvia Tukholman reissun kolmannelta eli viimeiseltä päivältä. Sunnuntaina oli lämmin ja puolipilvinen päivä, oikein hieno sää siis! Viimeisen reissupäivän pyhitimme Vanhalle Kaupungille, pitkille syönneille ja ruokalevoille sekä viime hetken shoppailuille. ;)

Metrolla kohti seikkailuja!





Kuninkaallista!


Meikä vartioi, että Vickyä ja vaavia ei häiritä.








Lounastettiin Vanhan Kaupungin yhdessä monista ruokapaikoista; italialaisessa ravintolassa. Nautittiin koko kööri aidot (?) italialaiset pitsat, oi että oli hyvvää!



Eräällä kahvila-aukiolla lauloi tämä kuvassa näkyvä nainen -ja lauloi muuten melekosen hienosti. Jäätiin kuunteleen sitä vähäksi aikaa ja ihmettelemään, millä ihmeen kapistuksella se soittaa.


Jätskiä!

Meidän kesähuvila. Heh hee.

Tietysti meidän piti haluta jonottaa muiden turistien kanssa, että päästiin leikkiin kuninkaallisia kruunun alle. :D


Satuttiin kunkun linnan edustalle juuri vahdin vaihdon aikoihin. Oli kuulkaas soittokulkuetta ja oli heppoja ja oli sotilaita!




Kotimatkalla oli näinkin vaatimattomat maisemat, auringonlaskua ilmasta käsin (yllä) ja auringonlaskua autosta käsin (alla).


Semmonen reissu! :)

Tältä Etelä-Suomen reissulta kotiuduttiin puolestaan viime yönä ja nyt vasta ollaan heräilemässä.. :D Oli kyllä ihana road trip ja matkajuttuja tulee tässä pikku hiljaa, kun saan aikaiseksi kuvia siirrellä ja juttuja kirjoitella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)