7/21/2012

Sokos Hotel Ilves

Yövyimme Tampereella jo vuosia sitten hyväksi havaitussa Sokos Hotel Ilveksessä, joka sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Sokos Hotellit kuuluvat niihin hotelliketjuihin, jonne myös eläinvieraat ovat tervetulleita.

Meillä oli käytössämme lemmikkihuone, joka oli kyllä aivan tavallisen hotellihuoneen näköinen:









Hyvät yönunet näissä sängyissä kyllä sai, sen totesi luvattomilla teillä oleva karvakamukin... Pitkän automatkan ja reissaamisen uuvuttama neiti hyppäsi tiikeri-lelu suussaan suoraa päätä sängyn päälle ja alkoi päiväunille. Huomaa kyllä, että sekin tajusi meidän olevan lomalla, kun ihan pokkana hyppi sängylle (kotona se ei saa tulla sänkyyn). No, kuka tällaista raukan näköistä söpöliiniä pystyisi häätämään alas? No okei, tunnustan, kuvien napsimisen jälkeen Cira sai mennä lattialle jatkamaan uniaan.


 Näkymät hotellihuoneen ikkunasta.



 
Oltiin miehen kanssa piiiiiiitkän Asuntomessuilun jäljiltä niin väsyneitä, että haettiin vain alakerran Amarillosta kotipakettiin kunnon roskaruoka-ateriat ja syötiin ne sängyssä telkkua tuijottaen. :D

Kokemuksia & mielipiteitä Ilveksestä?

2 kommenttia:

  1. näyttääpä kivalta meijän tampere<3 :D pitäis joskus katsoa omaa kaupunkiaan vieraan silmin..

    mutta silti cira vei suurimmat ihastelut, rapsut tolle söpöläiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten yllättävän vaikea yrittää katsella omaa, tuttua, kotikaupunkia uusin silmin. Tampere on kyllä kaunis kaupunki, mä tykkään siitä muutenkin, sen rennosta fiiliksestä ja iloisista ihmisistä. :) Hihh, välitän rapsut söpöläiselle! <3 Enni-söpöliinille kans rapsuja! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)