12/06/2014

Kirje joulupukille


Ihanaa itsenäisyyspäivää! Täällä ollaan juuri kotiuduttu pikkujoulupäivälliseltä, köllötellään masut täynnä sohvalla, mies taisi Ihan nukahtaa. Jahka tästä jaksaa nousta, voisi sytytellä sisälle ja ulos kynttilöitä ja asettautua tv:n ääreen juhlahumua seuraamaan.

Huomenna olis tarkoitus lähteä joululahjalistan kanssa kaupungille, oh noes sitä väen paljoutta.. Mietiskelin ostoslistaa rustatessani myös omia toiveitani tälle joululle. Tänä vuonna joululahjatoivelistani pukille (lue: miehelle) on varsin lyhyt ja ytimekäs. Jotenkin on ihan ähky olo, mitä tulee tavaroiden shoppailuun ja kodin täyttämiseen niillä. Kesästä saakka ollaan miehen kanssa pikkuhiljaa kartutettu "vauvavarastoa"; on ostettu itse, on saatu lainaksi, on saatu lahjaksi, on kaivettu kaapin perältä ja varastosta esille... Koti ja etenkin vauvan huone tursuaa kaikesta vauvamaisesta tavarasta. Vaikka on ihana hankkia vauvaa varten kaikenlaista tarpeellista (tai "tarpeellista"), niin tässä vaiheessa alkaa tuntumaan siltä, etten halua enää yhtäkään kampetta roudata kotiin. :D Kummallista, että shoppailukiintiönkin voi saada täyteen! 

Siksipä osa joululahjatoiveistani on niitä tuotteita, joita vauvalle vielä pitäisi hankkia. Ja osa on sitten niitä, joita oikeasti haluaisin tai joita pitäisi ostaa anyway (lisää).






1. Lahjakortit. Se perus. Nyt raskausaikana iho on joutunut koville ja muuttunut kovinkin kuivaksi. Rasvoilla on siis saanut läträillä ja täydennystä pitäisi piakkoin päästä tekemään - Body Shopissa on ne himotuimmat ja parhaimman tuoksuiset vartalovoit.
Jotain pientä kivaa (ja tarpeellista) löytyisi varmasti myös Stockmannin lahjakortilla.

2 ja 3. Vauvalle sitteri. Tästä kerroinkin jo postauksessa More for baby. Samoin kuin tästä norsuilla kuvitetusta hoitoalustasta.

4. Tämän joulun ykköskirjatoiveeni! Vihdoin Gillian Flynniltä on ilmestynyt uusi (suomeksi käännetty) teos!

5. Viime joulun paikkeilla ostin kokeeksi putelin Diorin Gel Coat -lakkaa ja nyt se alkaa vetelemään viimeisiään. Hyväksi ja toimivaksi todettu, ehdoton (lakattujen) kynsien pelastaja!

Mitäs teidän toivelistalta löytyy tänä jouluna? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)