12/14/2014

Jo 3. adventti


Ihan hullua, jo kolmannessa adventissa mennään ja seuraavan jälkeen tuleekin jo joulu! Toisaalta tuntuu, että kun on niin paljon tekemistä, aikakin lentää siivillä. Toisaalta taas päivät on niin tylsiä, kun makoilee vain kotona neljän seinän sisällä. Mulla on ollut hirveä hinku päästä kirjoittelemaan teille tänne, mutta mun selkä on tämän viikon kenkkuillut niin armottomasti, että oon kaikin keinoin yrittänyt välttää ylimääräistä istumista ja paikallaan seisomista (jotka siis tämän kivun aiheuttavat). Sen sijaan on tehnyt keppijumppaa, taiteillut jumppapallolla ja tehnyt työt ja lukenut postaukset selällään maaten. Pari kertaa yritin aloitella postauksen kirjoittamista, mutta kun en enää tahdo nähdä selällään ollessani mahan yli niin, että kirjoitus olisi vähänkään ymmärrettävää, jätin asian sikseen. Oon kyllä lukenut teidän jättämiä kommentteja (kiitos muruset niistä!) ja blogeja, mutta siihen se onkin sitten jäänyt, kun ei tuo kirjoittaminen onnistu.



No, jospa tämä tästä helpottaisi, kun vaan muistaisi antaa liikettä ja lepoa hyvässä suhteessa tuolle selälle. Aloitetaan siis tällaisella kuulumispostauksella, toivon mukaan ensi viikon puolella saan rustailtua pari mielen päällä olevaa juttua, jotka tahtoisin teidänkin nähtäväksi ennen joululomille rientoa. :)

Tänään alkoi jo raskausviikko 33, huhhei! Nipsun liikkeet tuntuu aina vain voimakkaammilta, masu tuntuu painavammalta, mutta ei kuitenkaan näytä ihan hurjasti isommalta kuin vaikkapa pari viikkoa sitten. Pinnasänky on kotiutunut ja pedattukin jo :D, laitoin siitä jo kuvaa instagramin puolelle. Olot on selkäkipua lukuunottamatta aika mallillaan ja nyt oon taas saanut nukuttuakin paremmin. Ja kuten kuvista huomaa, on jo jonkun verran tullut pyykättyä vauvan varusteita... ;) Ensimmäisenä olivat vuorossa lakanat, harsot, ruoka- ja kuolalaput, täkit sekä makuupussit. Ja tietysti kaikki ryppyiset tekstiilit piti pesun jälkeen vielä silittää (menihän siinä sitten monta päivää, mutta oli sen arvoista!)... Joululomalla ajateltiin sitten käydä noiden itse vaatteiden kimppuun, huhh! :D

Ensi viikolla olisi tarkoitus saada kaikki joululahjat jaettua ystäville ja perheenjäsenille ennenkuin lähdetään joulun viettoon Kuusamoon. Kun katsoo tätä Oulunkin lumitilannetta (okei, just tällä hetkellä maassa on himpun verran lunta), voi olla tyytyväinen siitä, että päätettiin lähteä Kuusamoon jouluksi - siellä sentään on kunnolla lunta!

Tälle päivää olisi vielä jäljellä to do -listalla joulusiivousta, ruokakaupassa käyntiä ja illan päälle voisi pyörähtää saunassa. Koirat on jo aamulla reenattu, joten lienee rauhallinen ilta tiedossa. :) Mitäs te??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)