12/04/2014

Kauan odotetut


Tällä viikolla on vihdoin monta pitkää odotusta tullut palkittua! En nyt sentään puhu vauvasta, vaan ihan vain huonekaluista. :D Sitä uutta sohvaa ehdin haaveilla jo vuosia ja pitkän etsinnän ja mietinnän jälkeen päädyttiin tilaamaan Stemmasta kulmasohvan, jonka myyjän kanssa suunnittelimme meidän kotiin ja meidän tarpeisiin passeliksi. Nyt se on vihdoin kotiutunut ja vanha sohvan rotiskokin saatiin eilen annettua uuteen kotiin, joten jipii! Olohuone alkaa näyttämään nyt kaiken kaikkiaan valmiilta ja mä oon niiiiiin tyytyväinen tähän muutokseen. :) Tässä jo vähän sneak peakia "uudesta" olkkarista:






Toinen kauan odotettu huonekalu saapui myös tällä viikolla, monen mutkan ja turhautumisen ja reklaamation ja ostopaikan vaihdon kautta. Meinasin jossain vaiheessa jo totaalisesti menettää hermoni (eikä viilipytty miehenikään ollut kaukana kilahtamisesta). Tilattiin siis eräästä lastentarvikkeisiin erikoistuneesta nettikaupasta Flexa-pinnasänky. Saatiin tuote suhteellisen nopeasti (sänky tuli siis Ruotsista asti) ja ihan kotiovelle saakka (ilman erillispyyntöä kotiinkuljetuksesta) ja oltiin ihan että vau! No sittempä huomattiin, että sängyn (painavaa puuta oleva) pohjapala on vaurioitunut, lue: murtunut, kuljetuksessa. Purkiessamme laatikon sisältöä huomattiin, ettei pohjapalaa oltu suojattu lähes ollenkaan. Noh. Asiakaspalvelusta sanottiin, että koko hela hoito pitää palauttaa (laatikko, jossa pinnis oli tullut, oli ihan järkyttävän iso ja painava, eikä sitä yksi mies saanut kuljetettua mihinkään) ja viedä itse takaisin postiin. Uutta odoteltiin sitten reilu pari viikkoa ja tällä kertaa paketti piti itse noutaa postista (apumiehen voimin). Avattuamme paketin, järkytys oli melkoinen, kun senkin tuotteen pohjapala oli murtunut lähetyksessä! Uskomatonta.

Tässä vaiheessa olin jo melko vihainen hormoni-hirviö ottaessani yhteyttä asiakaspalveluun, jonka puhelinnumerokin oli mystisesti hävinnyt nettisivuilta ja ainoa kommunikointitapa oli sähköposti... Muutaman päivän kirjoittelun jälkeen sovittiin, että he tilaavat suoraan toimittajalta pelkän pohjapalan meille ja lähettävät sen todella hyvin suojattuna. Eikä tarvitse enää palautella mitään. Okei, viimeinen yritys. Lupailtiin, että pohjapala olisi meillä kahden viikon kuluessa. Meni kuukausi. EDIT: Eikä pohjapalaa näkynyt eikä myöskään sen toimitusaikaa osattu sanoa... Sain hepulin. Googlettelin vaihtoehtoista pinnasänkyä (koska tuota Flexa-pinnistähän ei missään muussa verkkokaupassa myyty kuin tuossa jossa hommat pissi ja pahasti), löysin nettisivun, jossa toimitukseksi luvattiin vain muutama päivä, klikkasin pinniksen ostoskoriin ja toivoin parasta. Samalla lähetin erittäin asiallisen viestin hampaita kiristellen pettymääni nettikauppaan ja ilmoitin, että puramme ostosopimuksen ja haluamme palauttaa pinniksen. Meni kolme arkipäivää ja uusi (kaikin puolin ehjä!!) pinnasänky saapui meille. Huhhei. Niin joo ja edelleen odotellaan, että tuo vanha pinnis haettaisiin pois (aikoivat lähettää postipojat sen hakemaan).

Oli ihan pakko saada avautua teille tästä pinnis-episodista, kun sapetti niin vietävästi, koko syksyn kesti tuota soutamista ja huopaamista. Ja vielä näillä raskaushormoneilla. :D Mutta nyt meillä on toinen pinnasänky, aivan ihana sekin, ja mulla syyhyää jo sormet päästä laittamaan sitä pesäkuntoon... ;)

Ihanaa, että ollaan jo joulukuun puolella! Tällä viikolla vietellään kaksia pikkujouluja, käydään perhevalmennuksessa ja toivon mukaan ehditään vähän tuota joululahjapuoltakin hoitaa kuntoon. Mitä teidän joulukuiseen viikkoon kuuluu?

6 kommenttia:

  1. Ihana uusi olohuone <3 Kaikki ponnistelut ehdottomasti sen arvoisia :)

    VastaaPoista
  2. Huh, johan oli episodi. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin ja saitte uuden sängyn hankittua tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, pääasia, että asiat järjesty jossain vaiheessa kuitenki. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)