11/25/2012

Itävalta, hotelliympäristön esittely

Hotelli, jossa yövyimme reissumme ajan, oli nimeltään Gutshof  Zillertal. Hotellin ilmapiiri oli lämmin ja miellyttävä ja henkilökunta oli ystävällistä ja hyvin englannin taitavaa - mitä nyt ravintolapuolen tarjoilijat eivät ihan tuntuneet käsittävän, mitä sana "allerginen" tarkoittaa...

Meillä kuului hotellipakettiimme ilmaiset aamiaiset ja kolmen ruokalajin illalliset. Aamiaisella oli joka ikinen päivä tarjolla samoja ruokia eikä valikoima ollut kovin runsas. Hotellilla oli kuitenkin oma leipomo, josta aamiaiselle tuotiin tuoreita leipiä (vaaleita, of course) ja pasteijoita ja hilloleivoksia.

Illallisilla oli tarjolla 3 alkuruokaa (ei valinnanvaraa), 1 pääruoka (sen sai valita kolmesta eri vaihtoehdosta) ja 1 jälkiruoka (sen sai valita kahdesta eri vaihtoehdosta). Ruuat olivat pääosin maukkaita ja niistä sai mahan täyteen. Tällaisena hyvin monelle ruoka-aineelle allergisena ihmisenä kiinnitin luonnollisesti huomiota siihen, kuinka tarjoilijat reagoivat pyyntöihini jättää tiettyjä raaka-aineita ruuastani pois. Eräänä päivänä oli esimerkiksi tarjolla lihaa porkkanaraasteella. Kysyin tarjoilijalta, voinko saada annokseni ilman porkkanaa, koska olen allerginen sille. Kuulemma järjestyisi. No, lautanen tuotiin eteen, ilman porkkanaraastetta, mutta kun aloin leikkaamaan lihaa, sen sisällä oli porkkanaraastetta... :D Onneksi pystyin kuitenkin aina jotakin syömään, ettei aivan nälkä jäänyt.
 
Näkymät meidän huoneen parvekkeelta ja hotellin takapihalta olivat näinkin vaatimattomat:




Äänieristeet hotellissa olivat vähän kehnonlaiset, ja osasyynä siihen oli varmaankin rakennuksen vanha ikä. Hotellihuoneet olivat suurimmaksi osaksi hyvin perinteisiä Itävaltalaistyylisiä, jopa maalaismaisia ja yksinkertaisia. Meillä oli käytössä sviitti, joka oli osin hyvin moderni ja viehättävä ja osin perinteishenkinen. Olimme huoneeseemme erittäin tyytyväisiä.




Hotelli sijaitsi idyllisellä paikalla, Mayrhofenin laitamilla, ja ulkotilat olivat erittäin viihtyisät. Sieltä löytyi niin aurinkotuoleja, terasseja, turkkilainen sauna ja uima-allas sekä kauniita kukkaistutuksia. Muutamana päivänä saimmekin nauttia hotellin "ulkotarjonnasta", kun ilma oli lämmin ja aurinkoinen.










Hotellin alakerrassa sijaitsi kauneushoitola ja saunaosasto. Sieltä pääsi kätevästi myös ulkouima-altaalle.


Summa summarum, suosittelen Gutshof Zillertalia Mayrhofeniin matkaaville, aivan loistopaikka!

ps. NYT nämä Itävalta-postaukset on finito! :D

2 kommenttia:

  1. Voi mitä maisemia! Kun joskus itsekin pääsisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisemat oli kyllä paikoin kuin suoraan jostain matkakirjasta, aivan upeat! Ei muuta kuin lentokoneeseen ja nokka kohti seikkailuja ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)