9/17/2012

Itävalta, day 3, part 2

Iltapäivän puolella päätimme hypätä gondoolin kyytiin ja "huristella" ylös lumisille vuorille katsastamaan näkymiä sieltä käsin.


Mua saattoi ihan pikkiriikkisen jännittää istua tämmöisen hökötyksen kyydissä ja liidellä sillä korkeuksiin. ;)



Ylös kuitenkin päästiin ja korkeimmillaan oltiin kahden kilometrin korkeudessa. Tuntui kyllä ennemminkin viideltäkympiltä!

 

Näköalat oli aika makiat -joskin sumua oli sinä päivänä harmillisen paljon, kovin alas ei siis pystytty tiirailemaan.




Ihmiset näyttivät tulevan ylös vuorille lähinnä ihmettelemään maisemia, retkeilemään kävellen tai pyöräillen (hullun hommaa sanon minä, kun katsoin niitä kapeita ja erittäin jyrkkiä pyörä"teitä"!). Jotkut matkasivat ilmeisesti laskettelemaan jonnekin päin vuoria. Tosin siellä missä me seikkailtiin, ei ihan niin paljon lunta näkynyt, että olisi voinut lasketella.

 


 Niin kaunista! Ja ihmeellisen rauhallista ja hiljaista oli joka puolella tuolla ylhäällä.
 


Alaspäin matkaaminen ei sitten enää niin kauheasti jännittänytkään ja turvallisestihan se heiluva kottero meidät maan pinnalle palautti. :)


ps. Eilen käytiin ihastelemassa meidän perheen uusinta tulokasta, joten suloisia pentukuvia on ehdottomasti luvassa tällä viikolla! ;) Kiitos vielä teille ihanille onnitteluista! ♥

4 kommenttia:

  1. Mielettömiä otoksia aiivan mahtavista paikoista. Itävalta nousi just Pakko-Päästä-Heti -kohteiden kärkeen :)

    Ja onnittelut vielä pienestä tulokkaasta, oli hurrrjan söpö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Suosittelen erittäin lämpimästi -samoin suosittelen myös vuokra-auton hankkimista matkan ajaksi, pääsee tekemään niin road trippejä ympäri Itävaltaa! Kiitos onnitteluista, se on kyllä sellainen söpöläinen karvapallo ;)

      Poista
  2. Onnea tulevasta karvakuonosta <3 Ihanaa, että Cira saa kaverin! Ja upeita on Itävallankin puolella Alpit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänksit! <3 On kyllä ihan mahtavaa, Cira on välillä niin orvon ja raukan näköinen kun yksin täällä kotona kyyhöttää päivät pitkät. Nyt saakin ihan kunnolla seuraa ja eritttttäin energistä sellaista! ;D Joo oli ne kyllä melko makiat, ei valittamista. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)