6/27/2012

Lisää parhaita paloja

No niin, nyt kun alkaa taas ajatus kulkemaan ja mieli palautumaan kunnolla takaisin tänne kotiin mökkireissulta, niin alkaakin olla aika pakata matkalaukku uudestaan. Lähdetään nimittäin viettämään viikonloppua Tukholmaan! :)

Tässä kuitenkin vielä kakkososa meidän mökki-juhannuksesta:


 Ulkoilua...

 Uintikokeiluja...

 Auringonlaskuja...

 
 Yhdessäoloa...

Pelailua (hyvin pohtivat ilmeet :D)...

 Suolaista purtavaa...


 Makeita herkkuja...

 Välillä ruokaakin..

 Ja jalkkista...

Eritoten torstainen Portugali-Tshekki -peli, josta kehkeytyikin varsinainen jännitysnäytelmä, mutta voitto sieltä kuitenkin tuli! :) Meidän perheessä se olen muuten minä, joka sitä pallon potkimista tykkää (rakastaa) katella, mies puolestaan on henkeen ja vereen lätkäihmisiä. 
 Näin meillä, mites teillä? :D

ps. Täksi illaksi on jo suolaiset ja viilentävät ostettu, luvassa on nimittäin odotettu kaksintaistelu Portugalin ja Espanjan välillä! Saa nähdä, viekö Espanja jälleen kerran Portugalista voiton, vai yllättääkö Crisun (öh, Ronaldon :D) johtama, tänä vuonna erittäin hyvin pelannut, joukkue espanjalaiset pallokonkarit!

Niin joo ja sitä vielä, että onhan se nyt sanomattakin selvää, että portugalilais-pelaajia on ilo katsella, mutta meikäläisen fanitus ei kuitenkaan ihan pelkästään sille perustu; se on peruja varhaisnuoruudesta, jolloin aloitin jalkapallon mestaruuskisojen katselun yhdessä äiskän ja isäpuolen kanssa ja heidän suosikkinsa sattui olemaan juurikin Portugali. Mutta en kiellä, etteikö sitä Ronaldon hölkyttelyä kentällä tulisi pallon katsomisen ohella välillä tiirailtua... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)