6/20/2012

Lähtöfiiliksissä!

Huomenna olis tarkotus pakata auto täyteen tavaraa, ruokaa ja juomaa ja körötellä (ei kaahata, jos äiti sattuu lukemaan tätä ;) mökille juhannuksen viettoon! Johan tässä onkin jo pari viikkoa odoteltu mökille pääsyä kuin kuuta nousevaa. Ja nimenomaan sitä, että pääsee rentoutumaan ja vain olemaan -no ehkä vähän myös herkutteleen ja reippaileen! :)



Mukaan mökille lähtee myös taannoiselta kaupunkireissulta löytämiäni kesälukemis-pokkareita sekä tietysti huivi ja aurinkolasit lämpöisiä ja aurinkoisia hetkiä varten (mikäli sitä vettä ei siis sada taukoamatta).

Tuo Torey Haydenin (toinen hänen fiktiokirjoistaan) Auringonkukkametsä taitaakin olla ainoita hänen kirjojaan, joita en vielä ole lukenut. Suosittelen Haydenin kirjoja kyllä ihan kympillä, etenkin niitä omaelämäkerrallisia, aivan loistavia, riipaisevia ja kerralla ahmittavia teoksia!

Isabel Abedin teoksen, Lucian, valitsin siitä syystä, että se vaikutti kiehtovalta, salaperäiseltä ja juuri sopivalta sateisiin ja hiljaisiin hetkiin. Emily Brontën klassikon, Humisevan harjun, olen ja kauan aikonut lukea, joten jospa viimeinkin tänä kesänä!



Ja tietenkin juhannukseen kuuluvat kesäiset ja pirteän väriset kynnet -vaikka oltaisiinkin vain mökille menossa. ;)

Tämä päivä onkin sujunut pyykkäämisen parissa, leffojen ja matkamusiikin kokoamisessa ja "viimeisten hankintojen" ostoslistaa rustatessa.

Oi että, toivottavasti tulee huippu juhannus! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa juhannusta.

    Mulla on aika monta Torey Haydenin pokkaria, mutta just tuota ei taida olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne! Joo multakin löytyy useampi Haydenin "masterpiece" mutta ei tuota kyseistä. :) On ne vaan niin hyviä ja koukuttavia kirjoja!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)