6/28/2012

Flashback

Huhhui tätä pakkaamista! Oikeesti, kuinka vaikeaa voi olla pakata yhdelle viikonlopulle vaatteet? Tukholman säätiedotuskin on ollut yhtä sekametelisoppaa; on luvattu niin sadetta, aurinkoista, pilvistä, viileää kuin lämmintäkin. Taitaa siis olla parempi pakata mukaan vähän kaikenlaisia vaatteita...

Tukholmassa on tullut käytyä aiemminkin ja erityisen hyvin muistan muutaman vuoden takaisen, miehen kanssa toteutetun, kesälomalla toteutetun road tripin. :) Autolla huristeltiin Etelä-Suomeen ja sieltä seilattiin risteilyaluksella Tukholmaan ja takaisin. Oli niin ihana reissu, toivottavasti tästä seuraavastakin tulee jätte kul!

Muutamia kuva-aarteita löysin tietokoneen kätköistä tältä taannoiselta "turistit Tukholmassa" reissulta. Ihania muistoja!

Turistit Tukholmassa. Me ollaan Rikun kanssa oikeesti niiin mestareita eksymään. :D

Tämä kirkko oli aivan uskomattoman kaunis ja sijaitsi keskustassa,
joten tätä palaamme ihastelemaan varmaan tälläkin reissulla.



"Uhh, tuli syötyä vähän liikaa" -asento ;)
 

 Kuninkaallista. Olikohan prinsessat Victoria ja Madeleine kotona?

Väsy.

Suklaata!

Pizzalla i gamla stad(en?). Ruotsin kieli erittäin sujuva! :D

Louis Vuitton. Niitä kauppoja joihin mua ei päästetty. :D


Turistit Tukholmassa: Opastettu vesibussiajelu. 

Keskellä kaupunkia tällainen ihanan viilentävä suihkulähdeallas (vaimikäihmeonkaan).
Oli muuten melko paratiisi päästä vilvottelemaan jalkoja tuohon, kun lämpötila hipoi kolmessakymmenessä!

Tälle tulevallekaan reissulle ei sen kummempia must do -listoja tai suunnitelmia aiota tehdä, mennään minne jalat kuljettaa ja tehdään mitä mieli tekee. :) Tällä kertaa menemme Tukholmaan lentäen ja matkalle lähtee mukaan muitakin. Katsotaan, mitä kaikkea kivaa meidän matka-porukka keksiikään reissun aikana, ainakin vanha kaupunki olisi kiva käydä taas katsomassa ja myös kokeilla Tukholman uutuus-aktiviteettia, kattokävelyä! :)

Vinkkejä Tukholman must see -paikoista otetaan ilomielin vastaan!

4 kommenttia:

  1. Tänään juuri katselin Tukholman lentoja (: Saas nähdä lähdetäänkö mekin sinne ensi kuussa, vaikka vasta vuosi sitten käytiin. On se niin kiva kaupunki että! Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, ei muuta kuin suunnittelemaan reissua! Niimpä, todella mukava paikka -ja niin kauniskin, etenkin vanhan kaupungin puoli! :) Tack tack! ;)

      Poista
  2. Tahon kyl käydä tuol suihkulähdealtaas! Ja otetaa palio kuvia! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käyään ehottomasti jos vaan löydetään se! :D Ei mitään hajua, miten viimeksi osuttiin sen kohdalle. Ja paljon kuvia, sehän on selvää! ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)