6/25/2012

Parhaita paloja

Kotona taas! Ainakaan Kuusamo-Oulu välillä ei nähty niitä uutisissa ruodittuja kaameita ruuhkia, päästiin jopa nopeampaa kotiin kuin kotoa mökille torstaina.

Tässäpä teille muutamia parhaita paloja meiän juhannus-mökkeilyreissulta! Tänään ei ajatus oikein vielä toimi, oon vissiin henkisesti edelleen mökillä, joten saatte "tyytyä" kuvilla kertomiseen... ;)








 
 





Miten teiän juhannus meni? Olitteko mökillä vai kaupungissa? :)

2 kommenttia:

  1. Hihi, ihania kuvia! Kyllä mökillä on mukavaa! Me oltiin vähän siltä väliltä. Tarkoitus oli mennä meidän mökille (KUUSAMOON!), mutta koiralauman takia päädyimmekin olemaan vanhempieni kotona, jossa juhlittiin samalla isolla porukalla isän pyöreitä vuosia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) No on! Kyllä sanonnan mukaisesti sielu lepää, kun pääsee rauhottuun mökille kaupungin vilskeestä ja melusta. eipä tuo teidänkään juhannus ollenkaan pahalta kuulostanut, päinvastoin -etenkin ne herkut, heh! :P Kuusamossa oli muuten omituisen vähän itikoita, oli aika luksusta. Niitä kun tuntuu täällä Oulussa ainakin olevan sata miljoonaa kertaa enemmän kuin viime kesinä, yhh. Taidan siis lähteä Kuusamoon niitä toistekin tänä kesänä pakoon! ;D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)