12/21/2015

Kuusi ja sen kaverit


Niinkuin jo aiemmin hehkutin, tänä vuonna haettiin äitini luota tekokuusi joulun tunnelmaa luomaan. Kuusi koristeltiin hyvissä ajoin ennen joulua, muutamat uudet pallotkin haettiin Stockmannin jouluosastolta ja Sinnakin sai ihan oman kuusenkoristeensa - itse asiassa kaksi melkein samanlaista, mulla ja ystävälläni on vähän liian samanlainen maku, kun olivat Sinnalle joululahjaksi sellaisen ostaneet tietämättä, että juuri hankittiin itsekin Sinnalle sellainen. ;)

Mun mielestä kuusi luo niin täydellistä joulun tunnelmaa, että se on mukava raahata sisälle ja koristella jo hyvissä ajoin ennen joulua. Sitten sen voi heivata menemäänkin hyvillä mielin viimeistään loppiaisena! :D Tai siis tässä tapauksessa viedä takaisin äitin varastoon.





Nuo punaiset pallot on tämän vuoden löytö Stockalta, Casa -merkkiset ja just täydellisen punaiset mun makuun. Muutaman valkoisen pallonkin ostin, mutta muuten mentiin vanhoilla koristeilla. Mitä ei siis juurikaan ole entuudestaan, kun viime joulut on menty pienen pöytäkuusen kanssa. Ehkä jokin kynttelikkö ja koristenauha voisi olla vielä kiva lisäys kuuseen, viimeistään ensi vuonna sitten!

Sinnaa kuusi kiinnostaa kovasti ja kuusenkoristeitakin neiti imeskelee (pureskelee) varsin tyytyväisenä aina kun silmä välttää. Kuten arvata saattaa, jäi koristeiden ripustamisvastuu kuitenkin vielä tässä vaiheessa äitin ja isin harteille... ;)

Ja hei, kolme yötä jouluun on! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)