2/23/2014

Uudet eteiskalusteet


Tilasin marraskuussa Jyskiltä uudet eteiskalusteet tuohon meidän mini-eteiseen. Aiemminhan eteistä asutti pelkkä yhdistetty kenkäteline-penkki eikä se enää tuntunut oikein käytännölliseltä meidän tarpeisiin. Aina kaipasi laskutilaa tavaroille; postille, avaimille, laukulle. No, saatiinkin samantien liikkeestä mukaan tuo valkoinen lipasto. Se odottelikin sitten eteisen ulkopuolella kaveriaan aina tammikuun loppuun asti, jolloin eteishylly saapui. Olin mitannut kalusteet tooooodella tarkasti, ne mahtuivat nipin napin vierekkäin eteiseen, näyttävät siis melkeimpä siltä, kuin olisin ne teetättänyt juuri meidän eteistilaan sopiviksi. ;)



Halusin eteiseen nimenomaan valkoiset kalusteet (likaantumisenkin uhalla), koska tila on niin pieni ja kaipasin avaruutta ja valoisuutta tuohon pimeään ja ankeaan kopperoomme. Seinäthän maalailin jo syksyllä, näissä kuvissa väri taittuu sinertäväksi, luonnossa seinä on kuitenkin vaalean harmaan sävyinen, ei noin sinertävä.

Oli muuten ihan mahdottoman hankala saada kuvia eteisestä, kun se on niin pieni ja hankalassa paikassa kuvaamisen kannalta. Koitan joku päivä valoisaan aikaan räpsäistä laajemmalta alueelta kuvan, nyt joudutte tyytymään näihin lähikuviin.



2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)