2/06/2014

Uuden vuoden häissä

 
Vilautampas tässä vihdoin ja viimein muutaman kuvan ystävieni häistä, joita tanssittiin uuden vuoden aattona. Nuoripari sanoi tahdon kauniissa Oulun Tuomiokirkossa, jossa allekirjoittanutkin on lausunut tuon maagisen sanan. Oli siis vähintäänkin nostalgista ja tunteita nostattavaa kävellä jälleen noita käytäviä pitkin. Nyt sain istua vieraana penkkiin ja kuvitella morsiamen jännitystä ennen h-hetkeä ja fiilistä alttaria kohti kävellessä.




Harmillisesti sää ei ihan suosinut hääparia (tai lähinnä heidän kuvaustoiveitaan), sillä uusi vuosihan oli meillä(kin) päin lähes lumeton. Ystävämme olisivat halunneet ottaa hääkuvat ulkona, kaunista lunta ja talvea vasten, mutta kun hääpäivä koitti, maa oli musta. Onneksi kuitenkin päivällä alkoi sataa lunta ja alkuiltaan mennessä sitä oli tullut sen verran, että hääpari oli kuvaajansa kanssa käynyt ottamassa muutaman ulkokuvan.

Itse seremonia kirkossa oli yllättävän lyhyt siihen nähden, että veikkaan sen kestäneen suunnilleen saman verran kuin meidänkin vihkiminen. Ehkä se aika sitten tuntuu jähmettyvän, kun seisoo kaikkien nähtävillä kirkon edessä ja sydän hakkaa kurkussa asti ja kädet hikoaa. :)






Morsian oli ihan huikean kaunis hääpuvussaan! Sulhanen puolestaan oli pukeutunut komeaan poliisien juhla-asuun. Itse hääjuhlista en montaa kuvaa räpsinyt ja nekin varsin kehnoja. Häitä vietettiin Toppilassa Allin Matala nimisessä ravintolassa, joka oli tunnelmaltaan ja valaistukseltaan mitä otollisin uuden vuoden häitä ajatellen; sisällä oli lämmin ja himmeä valaistus ja ulkona vilvoitellessa näki hyvin raketit. Alla valokuvaajan ottama kuva tutuista tyypeistä, jotka muka hempeili tanssilattialla. ;)


2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)