2/25/2014

Uudet popottimet


Meikä on metsästänyt uusia popottimia iät ja ajat. Hankintalistalla on olleet sekä syysnilkkurit että talvisaappaat. Tilasin jokin aika sitten Brandokselta (toimitus kun on kerta ilmainen!) muutamat jalkineet kotiin sovitukseen ja viidestä eri kenkäparista yhdet oli just passelit. Jotenkin on tosi vaikea löytää kenkiä, jotka ois yhtä aikaa a) hyvännäköiset b) jalkaa ja askeltamista tukevat ja c) tarpeeksi leveät mun lättäjalalle - niin ja d) ei ihan jäätävän hintaiset.

Nää oli kuitenki tarpeeksi perfectot, joten löysivät paikkansa mun suppeasta kenkähyllystä. Tamaris Muscat nilkkurit. Ja kun ei tuota luntakaan oo tänä talvena oikein suotu meille, on näillä voinut hyvin käpytellä viikosta toiseen näin helmikuussakin.




On ollut kieltämättä vähän haasteita tässä arkeen paluussa, sen verran rentouttava ja mukava viikonloppu on takana. Kiitos siis ihanille ystäville sinne eteläisempään Suomeen jälleen kerran, oli ihan huippua nähdä! En edes raahannut kameraa mukanani reissuun, kun lähdin niin relax-mielellä matkaan. Vielä pitäisi jaksaa pusertaa tämä viikko tiukasti töissä ja viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä viihtymään Kuusamoon taas hetkeksi. Sitä odotellessa, takaisin töiden ja loskakelien pariin...

Miten teidän viikko on lähtenyt rullaamaan? Masentaako muita kuin mua tämä sää? Tosi monet tuntuu olevan sitä mieltä, että lähtis loputkin lumet ja tulis kevät, mutta mä haluaisin kyllä ne kunnon hankikelit ja pakkaset ensin! :D

4 kommenttia:

  1. Mä en tarviis enää niitä pakkasia. Kun kerta ei kunnon talvea tullut, niin ei tarvitsekaan. Voisin suosiolla siirtyä kevätmoodiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikissa vuodenajoissa on puolensa, kevät kun tulee niin on ihan parasta hillua kevyemmissä vaatteissa auringon lämmittäessä kasvoja, mmm.. :) mutta sitä ennen se lumi ja pakkanen ois ollu niin jees!

      Poista
  2. Hyvän näköiset! :) Voi kyllä, täällä odotetaan niiin kunnon talvikelejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä jääkö odotukseksi, mut sais kyllä luvan edes pari viikkoa käydä se herra Talvi! :D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)