2/08/2014

Reheveille


Ihanaa, viikonloppu! Olin ihan äimänä, kun heräsin aamulla ilman kellon pirinää siihen, että on jo valoisaa. Nukahdin eilen illalla jo ennen yhtätoista, vaikka suunnitelmissa oli maraton How I Met Your Mother 7. tuotantokauden kanssa (joka tipahti eilen postiluukusta). Noh, siinä tuli sitten nukuttua ilmeisesti kertyneitä univelkoja pois, kun silmät auki saatuani katsahdin kelloa ja se näytti jo yhdeksää.

Ja se, miksi olin herätessäni ihan äimänä, johtunee siitä, että kaikki tammikuun viikonloput menivät reissatessa tai aamu-menoissa, joten oli kummallista herätä kotona omassa sängyssä piiiiiitkästä aikaa ihan rauhassa. Jatkoin siis samalla mentaliteetilla ja söin raaaaaaauhassa aamiaisen, puin hitaaaaasti vaatteet päälle ja lähdin maleksimaan koirien ja miehen kanssa lähimetsään. Ulkona oli kunnon lumipyry, mutta melko lauhaa. Just passeli keli metsälenkille.

Lenkin jälkeen olen selaillut netistä muutamia lentoja kahdelle eri reissulle, jotka olisi tarkoitus huomenna lyödä lukkoon - toinen tyttökavereiden kanssa ja toinen sukulaisten kanssa. Matkojen suunnittelu ja odottaminen on niin kutkuttavaa!

Päätettiin viime viikonlopun Lappeenranta-reissun jälkeen miehen kanssa, että tänä lauantaina lähdetään kaksistaan treffeille -reheveille oululaisittain. Käydään syömässä jossain ja katsastamassa komedia leffapoppareiden kera.

Seuraavaksi pitäisikin alkaa laittautumaan edustuskelpoiseksi ihmisten ilmoja varten - vaikkakin näissä pinkeissä pyjamahousuissa on just kivan rento istuskella sohvalla. ;) Huippista lauantaita teillekin ihanat!

Kuvat on Kuusamosta.

4 kommenttia:

  1. ihanaa viikonloppua ja nauttikaahan reffeistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meikä taas vähän jälessä, mutta kiitos! :D <3

      Poista
  2. Toivottavasti oli mukavat rehvit :) Tekevät välillä niiiin terää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavat treffit ja teki niin terää, kuten sanoit! :) Jaksaa taas arjen kiireitä!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)