1/14/2014

Kiire kiire kiire on...


Kääk! Onks tää nyt se perus kiirus, joka kohtaa lomalta palaajan heti ensimmäisenä työpäivänä eikä jätä rauhaan vielä viikonkaan päästä? Vissiin, näköjään on ainakin ollut sen verran kiire, etten ole viikkoon ehtinyt sen vertaa istahtaa koneen äärelle (vapaa-aikanani siis, töissä senkin edestä!), että olisin postauksen väsännyt. No mutta, täällä ollaan ja touhua riittää!

Viikonloppu viiletettiin karvaisissa näytelmissä eli suomeksi sanottuna koiranäyttelyssä Kajaanissa. Lauantaina olin ihan varma, että tukehdun kaikkeen siihen koirankarvaan, jota meidän huushollissa 3 koiran (omat + hoitokoira) pesun ja kuivauksen jälkeen leijaili. Sunnuntaina olin ihan varma, että ainakin viistoista koirankarvaa on vieläkin kurkussa. Mutta kannattihan se pestä ja puunata ja körötellä ja reissata, tytöt sai kivat arviot eikä nyt tarvi taas vähään aikaan vaivautua näyttelyihin. Keskitytään ensin kevään valjakkokisoihin ja haetaan voitot sieltä -tai ainakin yritetään ihan kympillä! ;)


Ei mun läppäri oo pölyinen, se on vain optinen harha. ;)

Tänään kävin töiden merkeissä aamulla Raahessa ja loppupäivän oon tehnyt töitä kotoa käsin. Ihan kivaa vaihtelua ja koiratkin oli mielissään, kun saivat telmiä takapihalla pitkän tovin. Koneella naputtamisen lomassa hörpin teetä ja ihastelin taivaalla loistavaa pallukkaa. Teetauolla olikin pakko kaivaa kamera esiin ja sain piiiiiitkästä aikaa otettua päiväsaikaan kuvia, voisi jo sanoa, että luonnonvalossa.

Mutta mitä teille kuuluu?? Onko kiirettä piisannut? Mulla on nyt toinen viikko menossa tätä kevään painonpudotus-projektia ja ihan hyvin on mennyt - pakko myöntää, että viikonloppuna tuli vähän lipsuttua, mutta eilen otin ryhtiliikkeen parempaan päin ja nyt on taas hyvä vire päällä!

4 kommenttia:

  1. Kotona on kyllä välillä niin mukavan erilaista tehdä töitä, mä ainakin osaan keskittyä silloin paremmin kuin avokonttorissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kans tykkään kotona ryöskennellä! Kunhan koirat ei oo ihan vaativimmalla tuulella, niin työnteko onnistuu oikein hyvin! ;)

      Poista
  2. On kiirettä! Joululomalla tuli kai laiskoteltua niin antaumuksella että nyt hommia riittää ja tuntuu sille ettei vapaata ole ollenkaan :D

    Ja tuo lipsuminen ei kyllä haittaa yhtään, kunhan sen jälkeen pääsee taas takaisin ruotuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla ihan sama homma, mutta kyllä se laiskottelu ja nollaaminen tuli tarpeeseen (vaikka nyt vähän kiroilututtaakin)! :)

      No tuo on kyllä ihan totta ja onneksi pieni lipsuminen silloin tällöin ei tuhoa koko projektia (toisin kuin dieetin alussa aina ajattelin, kun söin ylimääräisen leivän tai karkin).

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)