1/31/2014

Dioria kynsiin


Mulla ei oikein kynsilakat pysy; joko lakka varisee pois kun touhuilen tai sitten saan kömpelöinnilläni puolet kynnestä irtoamaan. Ajattelin kuitenkin kokeilla, josko paljon hypetetty (blogeissakin) Diorin Gel Coat -päällyslakka olisi huonosti pysyvän kynsilakan pelastus. Koostumukseltaan lakka on paksu ja geelimäinen, mutta levittyy kynnelle kuin unelma. Myös tuotteen kuivumisaika on ihmeen lyhyt. Itse olen yleensä kiireessä laittanut geelilakkaa vain yhden kerroksen ja se on ihan hyvin suojannut kynsilakkaa, mutta kaksi kerrosta lienee se maaginen raja, jossa Gel Coatin tehon todella huomaa -sen lisäksi siis, että se saa kynnet kiiltämään upeasti!




Geelilakasta innostuneena hamstrasin joulun alemyynneistä tämän Diorin hempeän värisen kynsilakan. Levittyvyys ja pysyvyys tässä ovat jonkun verran paremmat kuin esimerkiksi Mavalan ja Lumenen lakoissa. Molemmat Diorin lakat lähtevät todella näppärästi kynsistä pois (toisin kuin jotkut muut kynsilakat, joita saa hinkata puoli päivää).

Väri tässä putelissa on passeli sekä arkeen että juhlaan; kerroksia lisäämällä lakasta saa eri sävyisen. Yleensä laitan yhden-kaksi kerrosta, jolloin lopputulos on sopivan vaalea ja melko huomaamaton. Onko kokemusta Diorin lakoista? Mitä mieltä ootte? Suositelkaahan merkkejä, jotka olette omiin kynsiinne todenneet hyviksi! :)

Ai niin joo, tuo kuvissa näkyvä lakka mun kynsissä ja sen lohkeilluus on just se perustilanne, jossa olin ennen Diorin saapumista taloon. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)