3/09/2012

Naistenpäivän leffailua

Käytiin miehen kanssa naisten päivänä (vihdoin ja viimein) leffassa käyttämässä joululahjaksi saamiamme leffalippuja. Valittiin (okei, minä valitsin!) elokuvaksi George Clooneyn tähdittämän The Descendantsin. Elokuvaa kuvaillaan komediaksi ja draamaksi ja aika sujuvasti näiden kahden teeman välillä leffassa liikuttiinkin.


Clooney valloitti tässä elokuvassa kyllä koko Oscar-ehdokkuutensa edestä ja naistähdet Shailene Woodley ja Amara Miller olivat aivan loistavia; hauskoja ja sarkastisia. Myös Woodleyn näyttelemän tyttären erittäin omituiselle ja rasittavalle kaverille Sidille (Nick Krause) lämpesi väkisinkin leffan puolivälissä.



Finnkinon sivuilla elokuvasta kerrotaan näin:

"Oscar®-voittaja Alexander Paynen (Sideways) ohjaama Havaijin huikeisiin maisemiin sijoittuva The Descendants on tragikoominen kuvaus perheestä suurten päätösten edessä.

Matt King (George Clooney), kahden nuoren tytön keski-ikäinen isä, joutuu pohtimaan tulevaisuutensa ja menneisyytensä uusiksi, kun perheen äiti joutuu veneonnettomuuteen Waikikilla. Samaan aikaan kun Matt yrittää kömpelösti löytää yhteistä säveltä vieraantuneiden tytärtensä kanssa, saa hän hämmennyksekseen kuulla vaimollaan olleen suhde ennen onnettomuutta. Tyttäret perässään Matt lähtee matkalle etsimään vaimonsa rakastajaa. Seuraa sarja vaikeita, koomisia ja vähän sekaviakin tilanteita ja sattumuksia, jotka johdattavat hänet löytämään uuden suunnan itselleen ja perheelleen.
"



The Descendants oli juuri minun makuuni sopiva leffa; se osasi sekä liikuttaa että naurattaa. Elokuva ei ollut mielestäni liian lälly eikä liian "kovis". Ja Clooney. Ahh, mikä charmantti!


Suosittelen The Descendantsia lämpimästi -nenäliinojen kera!

3 kommenttia:

  1. Kiitos leffa-arvostelusta! :) Mun piti käydä kattoo tää tiistaina, mutta treffiseura perui tulosta. Ensi viikolla ehkä sitten. Mukava tietää, että ainakin pidit, joten on varmaan ihan katsomisen arvoinen!! :)

    VastaaPoista
  2. Ajattelinkin että tämän voisi käydä katsomassa, ja nyt varmasti menenkin tämän arvostelusi perusteella. :) Kiitos arvostelusta, tälläisiä on kiva lukea :)

    VastaaPoista
  3. Minna ja Laura: Kiva kuulla että tykkäsitte! Voisin tehdä leffa-arvosteluita siis useamminkin, töllötän nimittäin melko usein leffoja. ;) Itse tosiaan tykkäsin tästä tosi paljon, ei ollu ihan perinteinen hollywood-hömppäleffa, joskin hh-leffan piirteitä toki jonkin verran elokuvasta löytyi. Käykäähän kattoon ja kertokaa mitä tykkäsitte! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)