12/07/2011

Leikkejä ja lepohetkiä

Nyt on kyllä pakko sanoa, että mökkihöperyys meinaa alkaa vaivaamaan! En oo ollut vielä edes viikkoa kotona (= poissa töistä) ja alkaa olla pikku hiljaa sellainen olo, että pitäis päästä käymään jossain ihmisten ilmoilla ja olla vähän erillään Cirasta. Ettei mee ihan symbioosiksi tää homma. ;)

Ens viikolla on onneks paluu työrintamalle, ettei ihan pääse juurtumaan tänne kotiin. :D Vaikka välillä pieni ahdistus kotona möllöttämisestä hiipii mieleen, on silti ollut myös mukava olla kotona ja touhuta Ciran kanssa. Täytyy tosin myöntää, että on tämä pienen pennun kanssa "oleskelu" ollut rankempaa kuin olin kuvitellut! Onneksi meitä on suurimman osan ajasta täällä kaksi ihmistä sitä hoitamassa. Eli siis ruokkimassa, pissittämässä, leikkimässä ja kouluttamassa.

Päivät ovat muodostuneet (koulutus- ja ruokkimishetkien lisäksi) pääosin näistä hetkistä:


1. Leikkimistä ja touhuilua








2. Levähtelyä ja unia






Mitenkäs siellä "ihmisten ilmoilla" on alkuviikko sujunut? :D

2 kommenttia:

  1. Tää on niin suloinen otus, että hymy levisi korviin asti näitä kuvia katsoessa. :) Toivottavasti saan joskus seurakseni yhtä suloisen karvaturrin. ♥ ^^

    Viikko alkoi mukavasti, kun sain maanaintain töistä vapaaksi niin tuli tuollainen mukava pidennetty viikonloppu. :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, ihanaa että Cira saa hymyn huulille sinne ruudun toisellekin puolelle! :) Eiköhän sitä suloinen hauveli sunkin seuraksi löydy sitten kun aika on oikea! <3

    Pidennetyt viikonloput on kyllä kultaa, ne on vähän niinku mini-lomia, saa paljon paremmin irtauduttua arjesta ja rentouduttua. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)