12/17/2011

Joulupuu on rakennettu..

...eikä joulu ollut vielä edes ovella... :D
Meille joulukuusi tuli suunnilleen ensimmäinen päivä joulukuuta, hihh. Olisin laittanut sen esille ja koristellut jo marraskuussa, kun sen ostin, mutta Riku pyysi odottamaan edes joulukuuhun. :D

Tänä jouluna hankittiin poikkeuksellisesti pöytäkuusi eikä isoa normikuusta. Ajateltiin, että lattiakuusi ei varmaankaan säästyis Ciran hyökkäyksiltä eikä koristepallot sen kiskomisilta ja kuusi kaatuis varmaan monta kertaa Ciran päälle ja vaikka ei kaatuiskaan sen päälle, niin hirveä sotkuhan siitä tulis silti ja melekonen vahtiminen kuusen lähettyvillä! Joten, ehkä ensi jouluna meillä on taas normaali joulukuusi, tänä vuonna nautitaan pöytäkuusesta, joka seisoskelee komiana korkean lipaston päällä turvassa innokkailta hypyiltä ja leikeiltä. ;)










Kaikki kuusenkoristeet olen ostanut viime vuonna Stockmannilta (suurimman osan joulun jälkeisestä alennusmyynnistä ;). Nuo kaksi valkoista bling-bling perhosta on mun lempparikoristeita. :)


Joko teillä on joulukuusi esillä ja koristeltuna?

2 kommenttia:

  1. uusi lukija ilmoittautuu! :)

    Kaunis pöytäkuusi ja erityisesti rakastuin teidän perhoskoristeeseen! Ja niin suloinen hauveliini teillä! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Heippa ja tervetuloa lueskelemaan! :)
    Joo tuo perhoskoriste on kyllä niiiiin ihana! <3 Kiitos paljon, Cira on kyllä villi-monsteri-"kohtauksistaan" huolimatta älyttömän suloinen koiruli ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)