11/29/2011

Bbbbbirthday

Juhlittiin viime viikonloppuna Rikun synttäreitä pienimuotoisesti kotosalla. Oli kiva vähän juhlistaa (vaikka mies ei muka ois edes tarvinnut mitään sen kummempaa synttäreidensä kunniaksi) ja kutsua perhettä ja kavereita kylään. :)

Ensin nautittiin sukulaisten kesken aivan älyttömän herkullista mutakakkua, jonka kummitätini oli tyttärensä kanssa leipaissut; täti sai meidän häissä tehtäväksi leipoa Rikulle synttärikakku ja eipä ois voinu sopivammalle henkilölle se tehtävä osua, tätini on nimittäin ammatiltaan kokki! Tänä vuonna siis meikäläinen säästyi kakun leipomiselta. :D Olin kyllä jo aiemmin samalla viikolla tehnyt pipareita ja ne menivätkin yllättävän hyvin kaupaksi, jee! Mutta pipareiden leipomisesta lisää myöhemmin, jahka ehdin tehdä niistä postauksen.

Tässä muutama kakku- ja tunnelmakuva:





Illemmalla puolestaan nautiskeltiin tai pikemminkin ahmittiin pienimuotoisen kaveri-veli-seurueen kanssa vähän tortilloja, nam!




Vielä seuraavana päivänäkin oli maha ihan täynnä kakkua ja tortilloja. :D

Hauskaa oli!

4 kommenttia:

  1. Tulipa muuten nälkä tätä lukiessa. Mä haluun tortilloja! Kakusta nyt puhumattakaan! :D

    VastaaPoista
  2. ah, ihana kakku!
    hiton herkkulakko ;)

    VastaaPoista
  3. :D Mullakin on ihan hirmunen nälkä ja paheni vaan ku postailin tätä juttua. Ja harmi vaan, että kakkukin on jo syöty. ;D
    Voi Minna, tsemppiä kovasti, sää oot kyllä urhea, ei musta vaan ois herkkulakkoon! :P

    VastaaPoista
  4. no saa nähdä onko mustakaan, normaalisti kestän alle 7pv :P

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)