11/24/2011

Let there be...candle light!

Joulusisustuksen esittelyvuorossa ovat ehdottomasti tunnelmallisimmat joulun tuojat, nimittäin kynttilät. Rakastan kynttilöitä ja erilaisia kynttiläkippoja -niin roikkuvia kuin maassa olevia kynttilälyhtyjä, kauniita tuikkukippoja, kynttilä-asetelmia ja niin pieniä kuin suuriakin kynttilöitä ja niiden rekvisiittoja.

Lienee siis sanomattakin selvää, että jouluksi täytyi saada jotain uutta kynttilöihin liittyvää.. ;)
 
Tein kotoa löytyvälle kynttiläalustalle jouluisen asetelman, johon laitoin ison kynttilän, häistä jääneitä valkoisia koristekiviä ja Prismasta löytyneitä ihania koriste-käpyjä (koriste-käpyjä olisi tietty voinut tehdä itsekin, mutta en ehkä oo tarpeeksi näppärä ja kärsivällinen siihen hommaan ;). Kävyt on naruista päätellen tarkoitettu kuusenkoristeiksi, mutta miksipä eivät soveltuisi tällaiseenkin tarkoitukseen! :D






Tässä vielä tunnelmakuva asetelmasta (kynttilän palaessa):


2 kommenttia:

  1. Ihana mökki! :) Määki sain viimejouluna tuollasen, oikeestaan sellasen talolyhyn ja mökin. Ja ihan sika halpa aalto?! ja käsittämättömän ihanan värinen!! määki tahon! :D sopiskohan tuo sen meijän kirkkaan aallon vieree? :)

    VastaaPoista
  2. Tattista, muru! :) Joo niimpä, en meinannu uskoa ku näin sen, että oli niin halvalla, kassallaki olin vielä epäileväinen kunnes myyjä sano että "5 euroa". :D Passais kyllä hyvin, aallot tykkää aaltoilla vierekkäin!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)