11/25/2011

Tonttujen koti

Kynttiläpostaus jatkuu! Löysin Prismasta tällaisen ihanan mökin, jonka sisälle voi laittaa tuikkukynttilän. Tällaiset tuikku-talot ja -mökit ovat selvästi tämän syksyn ja joulun hittejä, joten (kerrankin) myös meikäläinen on trendi-ilmiöissä mukana! :D

Minulla on tosin ihan oma tarina sille, miksi halusin meidän kotiin tällaisen pikku kodin: Meillä on kotona ollut jo vuosia sellainen joulukoriste-mökki, jonka sisällä on poltettu kynttilää. Äiti sanoi aina, että tontut on kotona, kun mökissä palaa valo. Tämän tunnelmallisen ja perinteisen joulu-tradition halusin meidänkin kotiin, joten - Äiskä hoi! Nyt on meilläkin tontut kotona! ;)






Ostin myös melkoisesta alennuksesta (5 eurolla!!) tämän, varmasti kaikille tutun, pienen Iittalan Aalto-maljan:



Tein siihen(kin) pienen jouluasetelman valkoisista koristekävyistä ja -kivistä sekä tuikkukynttilästä:






Tunnelmaa..




Työhuoneesta olohuoneeseen siirtynyt pikku-lipasto näyttää nyt siis kokonaisuudessaan tältä:




4 kommenttia:

  1. Tuo mökki on ihana. :) Olen itse etsiskellyt meille samantyylistä, mutta vielä ei ole tullut vastaan. Siinä on jotain niin kotoisaa, kun pienistä ikkunoista loistaa valo.

    VastaaPoista
  2. Eikös olekin! :) Kotoinen on kyllä juuri se oikea sana kuvaamaan näitä mökkejä. <3

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kaikki nää sun joulujutut.<3 Viimeistään tätä blogia lueskellessa ja kuvia katsellessa tulee itsellekin edes pienoinen joulufiilis, kun sitä ei jostain syystä ole vielä(kään) mikä on hyvin epänormaalia multa..

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos kaunis, Nonna! <3 Mulla on tänä vuonna ollu jostain syystä ihan Super-Joulufiilis, pari vuotta sitten sitä ei ollut ollenkaan ja viime jouluna oli jonkinlainen. Että mistä lie johtuu tuo joulufiiliksen vuosittainen vaihtelu!? :O
    Toivottavasti löydät sen oman joulufiiliksesi, onhan tässä vielä aikaa jouluun sitä metsästellä ja huhuilla! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)