4/02/2015

Pääsiäisen makuun


Oijoijoi, tänään pyörähtää pitkät pääsiäisvapaat käyntiin, mahtavuutta! Niin siis tietysti mullahan nyt on aina "vapaata", mutta kun mieskin on kotona, on niin paljon kivempaa kaikilla. :) Pääsiäisen kunniaksi uunissa valmistuu persikkarahkatorttu ja jääkaapissa odottaa lohitartarit. Kipaistiin, tai siis "kipaistiin", aamulla vauvan kanssa Prismassa. Oltiin liikenteessä jo kymmenen pintaan, mutta kauppa oli tupaten täynnä ihmisiä... Onneksi ostoslista ei ollut pitkä ja vauvakin nukkui tyypilliseen tapaansa koko ostosreissun ajan, niin saatiin melko kivuttomasti kauppareissu tehtyä. 

On muuten pakko mainita tässä sivuavasti, kuinka hitsin kätevää on nykyään tuon vauvan kanssa kaksistaan liikkuminen! Käytiin alkuviikosta ostamassa ristiäislahjarahoilla matkarattaat, joihin saa tuon meidän (lainassa olevan) kaukalon kiinni. Ei enää painavan kaukalon raahaamista autolta kaupoille, ostoskärryihin vekslaamista ja miettimistä, voiko lähteä kaupungille kun ei jaksa kantaa kaukaloa eikä suurten Emmaljungin vaunujen roudaaminen jonnekin Stockalle oikein napostelisi. Jee, elämä on taas laiffii, kun on kevyet ja superhelpot rattaat alla!



Alkuviikosta järkkäilin kotia vähän keväisempään kuntoon, samalla pääsiäisteemaa silmällä pitäen. Asiaan kuuluvat tietysti pääsiäiskarkit ja -suklaat. ;) Kuvissa näkyvä kukkakimppu on ristiäisten kastepöydästä, sattumalta oikein passelisti kevään värejä sisältävä! En löytänyt mistään meidän pääsiäistipuja, vaikka aiemmin olen niihin kyllä usein törmännyt tavaroita penkoessani. Onneksi ystäviemme tyttö toi meille alla näkyvän pääsiäistipusen, niin on edes yksi tipu talossa pääsiäismunien tehtailuun! ;)

Kohta lähdetään hakemaan miestä töistä ja kun tuo aurinko suvaitsee nyt näyttäytyä noin kauniisti, voitaisiin lähteä koko jengin voimin lenkille. Saapahan vähän kulutettua niitä tulevia pääsiäisherkkuja, eeehheh. Mitä te meinaatte pääsiäisenä? Toivottavasti sää suosii ja aurinko hellii!






1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)