2/02/2015

Maaginen kasi ja laulu raikaa!


Meillä tuli viime viikolla miehen kanssa täyteen 8 (!!) vuotta yhteiseloa. Voi juku, se on monta vuotta jo se! Tänä vuonna jopa muistettiin meidän merkkipäivä (okei, viime vuonna se olin minä joka sen unohti..), lahjoja ei jaeltu yhteisestä sopimuksesta, mutta mä leipaisin juhlan kunniaksi korvapuusteja ja illalla saunottiin. Oli oikeen hyvä merkkipäivä. :)

Lahjojen jakamisesta itsensä lahjomiseen... PS4:lle on julkaistu uusi SingStar -peli, jossa on huikee määrä biisejä meikäläisen mieleen. Kirosin pidemmän aikaa, että miksei tuota peliä oo voitu julkaista pleikka kolmosellekin, kunnes tuossa yks päivä hokasin sattumalta, että ei jukoliste, onhan se julkaista kolmosellekin! Lahjoin sitten itseäni muuten vain, tai vaikkapa tämän painavan vauvamahan kantamisesta ;), ja ostaa päräytin pelin. Uijjui, että on biisit paukkuneet! Jostain syystä tosin koirat pakenee toiselle puolelle taloa aina siinä vaiheessa, kun kaivan mikrofonit esiin. Ehkä soitan biisejä liian kovalla...tai jotain..

Se oli pitkästä aikaa pizzaviikonloppu, kannatti jaksaa leipaista perjantai-iltana pari pellillistä. Mums. Ite tehty ku on aina ite tehty.

Alkaa pikkuhiljaa jo jännittämään, enää viikko laskettuun aikaan, huih.. Koitan vielä ottaa rennosti ja tehdä kivoja juttuja tässä "odotellessa", Netflixistä Suitsia ja Orange is the new blackiä pyörimään, koirat kainaloon (ja mieskin, aina kun se sattuu olemaan kotona) ja jätskiä naamariin. Joskin tuo keskiraskaudessa vaivannut pahoinvointi on tullut yllättäen takaisin ja viimeksi lauantaina piti syödä aamiainen kahteen kertaan, kun ensimmäistä aamupalaa vauva ei huolinut, yngh.. No, eihän tätä raskautta enää hurjan kauaa kestä (vaikka yli menisikin komiasti). Energistä viikkoa kaikille, koitetaan selvitä noista lumivuorista, ne kenen huudeilla niitä riittää!


1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)