11/16/2014

Työkiireestä ja leipomisvimmasta


Jaaha, tyyppi on taas viettänyt hiljaiseloa reilun viikon verran! Tsorgen, muruset! Mökiltä kotiuduttua maanantaina oon hiihtänyt paikasta A paikkaan B ja paikkoihin C ja D:kin koko viikon. Meillä on töissä ollut tällä viikolla meneillään koko yrityksen muuttaminen uusiin toimitiloihin. Ei oo ollu ihan mikään "pikku homma", etenkään näin raskaana touhutessa. ;) Viikonloppu on siis mennyt lievästi sanottuna zombiena haahuillessa; välillä oon torkahdellut mihin ja milloin sattuu ja välillä oon pyörinyt unettomana sängyssä kello kolme aamuyöllä. Jospa tämä kuitenkin ensi viikon avajaisten jälkeen helpottaisi.



Kotiin tullessa on aina hymyilyttänyt, kun vastassa on ollut (C ja F murusten lisäksi) jouluinen fiilis. Jouluvalot on sytytetty, kynttilöitä lisäilty ja ostimpa jo (ensimmäisen) laatikollisen pipareitakin naposteltavaksi, voi että niitä voisi herkutella harvase hetki! Löysin viime jouluna sattuman kautta sellaisia pipareita, jotka maistuu meikäläisellekin. En nimittäin tykkää yhtään pipareista normaalisti, mutta nämä yksilöt on niin ohuita ja herkullisia, että veivät aivan kielen mennessään.

Leipomisvimma on ihan älytön ja pipareiden sijaan sormet syyhyäis kokeilla jos minkälaista reseptiä kakuista, piirakoista, kekseistä, tryffeleistä jajaja..! Aika ja jaksaminen ei vain ole nyt riittänyt. Viimeistään joululomalla sitten. ;)

Tänään käynnistyi muuten jo raskausviikko 29, hurjaa! Onkin pitänyt kirjoitella tänne raskauskuulumisia, jospa ehtisin tulevalla viikolla rustailla. Paljon olisi taas kerrottavaa. :) Nyt rupean kuitenkin tuon pyykkivuoren kimppuun, uskomatonta, että en ole ennen tätä päivää ehtinyt pyykätä mökkireissun vaatteita pois lojumasta!

Mitä teille??



2 kommenttia:

  1. Leipominen kuulostaa hyvältä, mutta muista levätä tarpeeksi! <3

    Ja raskausjuttuja olisi kiva lukea! ;) <3

    VastaaPoista
  2. Joo se leipominen ei oo vielä päässy ajatustasoa pidemmälle ;D

    <3

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)