11/07/2014

Perusotos


Blogeissa on aika ajoin pyörinyt pieleen menneitä otoksia - lähinnä asukuvista ja muista pärstäpainotteisista otoksista, joten meikä tahtoo kans! Näin viikonlopun kynnyksellä on varmaan oivallinen hetki huumorikuvan väläyttämiseen. Tää on aika perusotos meikäläisestä (ja koirista) kameran edessä. 

Miehellä on tapana aloittaa kuvien räpsiminen ennenkuin olen asettunut paikalleni, suoristanut vaatteeni, oikaissut ryhtini jne. Näin kävi myös meidän ruskareissulla; tässä kuvassa me ei ihan Filjan kanssa ehditty kuvaajan mukaan..


Ja ei, en kaiva ahteriani tässä kuvassa (vaikka se ois kyllä kruunannut otoksen epäonnistumisen). :D Ilmekin on aika mielenkiintoinen. Nää on näitä kuvia, joille saa nauraa monet kerrat vedet silmissä! Alla on vertailuna onnistuneempi (ja blogiin päätynyt) otos. ;)

Huippuja viikonlopun päiviä! Me nautitaan rauhasta ja hiljaisuudesta täällä mökillä. Ahh.


8 kommenttia:

  1. Hahaa huippu kuva! :D Niin ja niihän se sanoo... ;)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Ollaan Filjuskan kans semmosia hönöjä välillä :D

      Poista
  3. Oon metsästäny tätä blogia jo monta kuukautta.. En millään meinannu löytää. Löysin alunperin yhteisen tutun blogin kautta tän. Kerkesin lukea ton teidän ensimmäisen vauvakirjotuksen ja sitten blogi unohtui. Tarkotus oli jäädä seuraamaan kun itsekin sain vuoden vaihteessa esikoisen. Nyt huomasin sellasen että lukijoita varten jotka ei aina kerkeä seuraamaan uusinta kirjotusta vaan haluaa lukea vanhempiakin niin vois kehitellä tonne sivuun jonkun mistä vois klikkailla kuukausittain tai nimellä ne postaukset. Ja nyt joudun lukemaan kirjoitukset alhaalta ylöspäin ja selaamaan aina vanhempi teksti jne. :D Kiva blogi! Jään kyllä nyt seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva, että löysit takaisin ja että tykkäät lueskella! :)
      Tuolta arkisto-palkistahan kaikki teksti löytyy, mutta voisin vähän selkiyttää sitä niin, että postauksien otsikot näkyvät suoraan. Siihen ei meikäläisen taito riitä, että osaisin muuttaa postaukset ylhäältä alaspäin luettaviksi, joten ne joutuu ikävä kyllä jatkossakin kahlaamaan alhaalta käsin jos koko kuukauden postauksia lukee yhtä aikaa. :/ :D
      Onnea esikoisesta! <3 Tämä äitiyden maailmaan soljuminen on kyllä melkoista tunnemyräkkää ja jännitystä täynnä! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)