7/27/2013

Torilla Vaasassa

No niin! Vihdoin päästään näihin kesälomareissu-postauksiin! ;) Vaasassa yövyimme aivan keskellä kaupunkia; torin ja (vaate)liikkeiden tuntumassa. Hieman olin äimistynyt Vaasan torista, vai pitäisikö sanoa "torista", siellä kun oli päiväsaikaankin vain muutama hassu koju. Kotikaupungissa Oulussa kun on tottunut siihen, että kesäisin tori on tupaten täynnä niin kojuja kuin ihmisiäkin.






Saatiin kuitenkin torilta kaipaamamme mansikat hankittua ja muutama läheinen vaatekauppakin kierreltyä. Saavuimme Vaasaan iltapäivän puolella, joten melko pian alkoi nälkäkin kurnimaan vatsassa. Päädyimme hakemaan hotellin ravintolasta Amarillosta ruuat mukaamme ja painelimme mutustelemaan näitä kuvissa näkyviä taivaallisen herkullisia hampurilaisia (vuohenjuustolla höystettynä!) hotellihuoneeseemme. Noitahan täytyi päästä testaamaan vielä uudemmankin kerran kotiin palattuamme, että maistuvatko yhtä hyviltä täällä kotihuudeilla -no maistuivathan ne! ;)



Ruoan jälkeen täytyi tietysti ottaa pienet ruokalevot. Illemmalla lähdimme sitten koirien kanssa valloittamaan Vaasan satamia ja puistoja. Siitä lisää toisella kertaa -nyt kutsuu nimittäin perkkaushommat. Tultiin juuri mustikkametsältä ja iso sangollinen Suomen superfoodia odottaa pakastamista. :)

ps. Kiva, että siellä on painonpudotuksesta kiinnostuneita lukijoita, olenkin jo valmistellut paria postausideaa ja räpsinyt kuvia aiheeseen liittyen! Jotenka; stay tuned! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)