7/12/2013

Kesäloman Road Trip

Eihän me maltettukaan tulla lomareissultamme kotiin alkuviikosta niin kuin alunperin oli tarkoitus, vaan mentiin täysin lomafiiliksellä ja jatkettiin matkaa suoraan mökille. Ai että. Siellä se sielu ja mieli taas lepäs. Tänään oli pakko viimein pakata auto ja palata kotikonnuille, sillä viikonloppu on täynnä näyttelyitä. Tämä iltapäivä onkin hurahtanut koiria pestessä ja kuivatessa, pyykkiä pesten ja laukkuja purkaen. Blogihiljaisuutta tiedossa siis ainakin viikonlopun yli.

Mutta tässä jo pientä esimakua siitä, millaisissa maisemissa meidän poppoomme seikkaili (kuvia on taas sen tuhat, milloinhan ne ehtisi käydä läpi..?). Ensin huristeltiin maalle - Etelä-Pohjanmaan tuppukylään lomailemaan ystävien luokse. Iltakävelyillä meikäläinen heilui tietysti kameran kanssa ympäriinsä ja ystävät nauroivatkin päätään puistellen, kun intoilin pelloista ja niityn kukista. No onhan se tällaiselle kaupunkilaiselle melko eksoottista! ;)



Seuraava etappimme löytyi rakkaan kotikaupunkimme kaltaisesta rannikkokaupungista - Vaasasta. Merituulen puhaltaessa keskellä ostoskatuja tuli hyvin kotoinen fiilis. Kaunis kaupunki kerta kaikkiaan, tähän(kin) paikkaan palaan vielä tarkemmin ja runsaampien kuvapläjäysten kera. ;)




Vaasasta meidän oli tosiaan tarkoitus palata kotiin, mutta onneksi lomalla saa muuttaa mieltään ja tehdä asioita ihan extempore! Kuusamossa koiratkin sai juosta ja leikkiä vapaana mielin määrin, oi että sitä riemua!


Kuinkas teillä hurisee? Joko lomat on lusittu vai kenties vasta edessä päin? Meillä olisi vielä viikko yhteistä lomaa jäljellä, täytynee ottaa siitäkin kaikki ilo irti, vaikka tuo säätiedotus yrittääkin sabotoida meidän hellefiiliksiä..

2 kommenttia:

  1. Minulla oli eilen viimeinen tyäpäivä ja edessä olisi parin viikon loma :)
    Meillä suuntana ensi viikolla Tampere ja Helsinki, kotimaanmatkailua luvassa siis täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kivaa lomaa, toivottavasti säät suosii -kotimatkailukohteissakin! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)