2/24/2013

Koruilla koristaminen

Voisin kuvitella, että jos omistaisin massiivisen korukokoelman, juhliin voisi olla kiva miettiä ja kokeilla erilaisia koruyhdistelmiä. Mitä saisi olla; helminapit vai roikkuvat korvikset? Entäs kaulaan, lyhyttä vai pitkää korua, näyttävää vai simppeliä? Laitetaanko ranteeseenkin jotain? Painavaa vai kevyttä? Yksi vai useampi?

Mutta, kun on vasta parisen vuotta sitten aloittanut sellaisten hippusen juhlavampien (ja kestävämpien) korujen keräilyn, ei paljon tarvitse pähkäillä, millä yksilöillä itsensä koristaisi. Tai no -pähkäilyä kyllä senkin edestä tuotti mietinnät siitä, sopivatko mitkään korut yhteen... Saati sitten juhla-asun kanssa!

Nämä simppelit korut kuitenkin valitsin tälle juhlakierrokselle.







Kauniin klassiset helminapit ovat roikkuneet meikäläisen Tahtoo! -ostoslistalla jo hyvän tovin ja nehän ovat tietysti luottomerkkini Snö of Swedenin mallistosta. Sormukset on arvatenkin kihlaa ja vihkiä ja kaulakoru rippilahja kummitädiltä, Kalevalan kädenjälkeä. Jotain kevyttä ja yksinkertaisen kaunista korua olisin vielä kaivannut rannetta koristamaan, mutta koska omasta kokoelmasta ei sellaista löytynyt eikä kukkaron nyörit antaneet myöten, se sitten jäi.

Vitsit, että on aurinkoinen päivä! Me aloitettiin aamu reippaasti valjakointihommien parissa ja iltapäivällä päästään vielä kakkupöytäänkin kun pienin veljeni täyttää jo huimat 6 vuotta! Niin se aika rientää... Mukavata sunnuntaita sinnepäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)