2/27/2013

Houston, we have a connectional problem!

Eilen meilläpäin riehui jonkin sortin kevätmyrsky. Tai pikemminkin pyörremyrsky, sen verran puut heiluivat vaakatasossa ja lumet pöllysivät ja ovet lentelivät auki. Sen seurauksena meidän netti on sanonut yhteistyösopimuksensa irti. Ou jee. Tämäkin postaus piti julkaista jo eilen, mutta saan sen (toivon mukaan) vasta nyt teidänkin nähtäville, kun netti hetkittäin haluaa jopa toimia.

Niin ei siinä ole tietenkään tarpeeksi, että tällainen facebookin orja ja blogi-addikti ei pääse mielisivuillensa, vaan eilen olisi ollut tarkoitus tehdä ihan kouluhommiakin -johon internetiä (okei, googlea) olisi kipeästi tarvittu avuksi. Nää tekniset tenkkapoot on niin ahterista!

Anyhow, maanantaina vietettiin karvakuonojen kanssa kotipäivää opiskelun ja kuvailun merkeissä -aurinko kun paistoi niin kirkkaasti ja koiratkin oli selkeesti poseeraustuulella. Hohhoh. Vai mitä sanotte näistä otoksista?


Leikkimään voi pyytää mitä erilaisin ilmein. Miten niin Ciran katse on vähän vaativampi? ;)

 
 

Kaunotar ja söpöliini. (Miksi Filjalla on joka kuvassa kieli ulkona?)


Cira taitaa ilmeilyn salat. Mulla on tylsää....Pääsiskö pihalle?
Ai me lähtään lenkille?! I'm in!



Ihanuuet. Tuolla ne taas hyppii pitkin olohuoneen seiniä, täytynee heittää ne takapihalle kisaamaan ja ruveta hommiin -jos ensin kuitenkin lukaisisi parin blogin uusimmat postaukset... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)