9/26/2011

Glo Kluuvi

Oltiin viettämässä mini-viikonloppua la-su Helsingissä miehen kanssa ja yövyttiin Glo -hotelliketjun Glo Kluuvissa keskustassa. Matkattiin Helsinkiin lähinnä minun huomenlahjan takia, jonka siis sain mieheltäni elokuussa häiden jälkeisenä aamuna. Lahjaksi sain liput Suomen Kansallisoopperan balettinäytöksiin: Veren häät ja Scheherazade. ♥

Balettinäytöksestä ja muusta viikonlopun ohjelmistosta lisää myöhemmin, mutta nyt tämän postauksen aiheeseen, eli hotelliin: Se oli aivan mahtava! Melko monessa eri hotellissa olen yöpynyt ja voin sanoa, että tämä oli kiistatta niistä kaikkein paras. Miksikö? No tässä muutamia syitä -ennen kuvia, jotka nähtyään olette varmaan jo melko lailla myytyjä, hehh! ;)

  1. Hotellin sijainti on ihanteellinen: Keskustan ytimessä, muttei kuitenkaan vilkkaimmalla kadulla. Vastapäätä hotellia on Fazerin kahvila ja Kenkäfriikki -myymälä. :D
  2. Hotelli on sisustettu tyylikkäästi ja modernisti ja siinä on ihan eri tunnelma kuin monissa ketjuhotelleissa (kuten Scandic, Sokos Hotels, Cumulus, Radisson yms.) -hotellihuoneista puhumattakaan! Varasimme normaalin huoneen, mutta se oli todella tilava ja melkein meni sviitistä.
  3. Hotellissa sijaitsevan ravintolan aamiainen oli taivaallinen. Sieltä löytyi kaikkea (ja halutessaan pystyi tilaamaan pienellä lisähinnalla mm. vohveleita, munakasta ja muuta herkkua) ja enemmänkin. Erityisesti suklaaleivos vei kieleni mennessään. Tykkäsin myös tosi paljon graavilohesta ja croissanteista. Muutenkin ravintolan ruoka oli herkullista -tilasimme sitä illalla huoneeseemme.
  4. Hotellihuoneessa oli kylpyamme ja paljon "krääsää": Saunatakit ja tohvelit saimme käyttöömme, tarjolla oli erilaisia teitä ja kahvia ja kaakaota ja kylpyhuoneesta löytyi body lotioneita, suihkumyssy, kauneudenhoitotarvikkeita sun muuta.
  5. Huoneeseen voi halutessaan tilata oheistuotteita -jotka olivat tietenkin ilmaisia.
  6. Sängyn päällä makasi suloinen pieni tiikeri-pehmolelu. Teki niin mieli viedä se kotiin! Harmi vain, että pikku kaverilla oli hintaa 30 euroa..

Tässä vähän lisää tietoa niistä oheistuotteista:


Melekosia oheistuotteita, vai mitä sanotte?! :D


Mutta nyt sitten näitä kuvia hotellihuoneesta:


Kylpyhuone oli kyllä ihan huippu, tykkäsin kun aamulla sinne tuli luonnonvaloa. Käytiin kylpemässä useamman kerran ja lilluteltiin ihan mielissään -meillä kun ei kotona ole kylpyammetta.






Tässä on sitten näkymä kylpyhuoneen ovelta muuhun osaan hotellihuonetta. Sieltä löytyi divaani ja nojatuoli ja vasemmalle tulee (piilossa kuvasta) työpöytä + tuoli ja sänky.






Sänkynurkkaus oli niiiiiin luksusta. ♥ ja siellä se suloinen tiikerikin meitä odotteli.







Telkkua pystyi katsomaan suoraan sängystä ja tulihan siitä vähän Beethovenia vahdattua samalla kun levähdettiin ja kerättiin voimia seuraavia shoppailureissuja varten. ;)



Tässä ruoka-annos + jälkiruoka, jotka tuli hotellin ravintolasta
(tai no siis, mies haki sen sieltä, koska huonepalvelu olis veloittanut sen tuomisesta maltaita).




Iltapalaksi haettiin viereisestä Fransmannista talon lämmintä leipää levitteellä ja maalaisperunoita aiolilla. Ja kyllä maistuivat!



Suosittelen luksusta, helppoutta ja rentoutta kaipaavalle ehdottomasti  Glo Kluuvia! Ilmeisesti melko kallis hotelli normaalihinnoilla, me varattiin huoneet GalaHotelsien kautta ja saatiin se halvemmalla, vink vink! :)

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Kluuvin Glo on todellakin aivan mahtava - kaverini on siellä töissä, joten olen päässyt itsekin tarjonnasta nauttimaan :)

    VastaaPoista
  2. Tänks, Krista! :) Oooh, onnentyttö! Minä oisin voinu viettää siellä vaikka viikon putkeen ja vaan lillua kylvyssä ja makoilla sängyllä telkun ääressä.. :D

    VastaaPoista
  3. Olen menossa kluuviin pariksi yöksi ja kaipasin juuri tällaista arvostelua ja kuvia, kiitos sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva, että tästä postauksesta oli sulle apua! Kivoja öitä Glo Kluuviin, siellä sai kyllä niin hyvät yöunet ja maittavat aamiaiset! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)