9/16/2011

Ffffff-FRIDAY!

..Mitenkään The Rasmukseen liittymättä.. Perjantai on taas koittanut, hurraa! Tästäkin (työ)viikosta siis selvitty ja nyt saa toivon mukaan hengähtää ja rentoutua pari päivää. Niin ja viettää aikaa miekkosen kanssa, joka on tällä viikolla ollut superkiireinen ja jota ei pahemmin ole kotona näkynyt.
Jebou.

 Kuva kuukauden takaisista häistämme. <3 © Juha Kinnunen

Tilasin (kyllä, täysin tietoisena sen seurauksista) miehelleni yllätykseksi NHL 12 -pelin. Riemuhan siitä syntyi, kun paketti tänään tuli postissa ja soitin lankoni (HAHAHAHH, mikä sana!) eli mieheni pikkuveljen pelikaveriksi. :D Tuossa ne nyt sitten huudahtelevat, intoilevat ja kiroilevat pelin tiimellyksessä ja minä saan/joudun seikkailla netissä. Mutta; mies happy, minä happy. :)




Tänään vois nautiskella jotain roskaruokaa ja katella digiboksilta kaikkia elintärkeitä ohjelmia, joita ei olla viikolla ehditty livenä kyylätä. Digiboksilta löytyy mm. seuraavia ohjelmia: BB, Amyn lailla, Samaa sukua, Kiinteistökuningatar Kaisa, Salkkarit, Chuck... Eli siis erittäin asiallisia ja kehittäviä ohjelmia! ;) But I don't care! Minä kaipaan telkun tuijotukselta rentouttavia, viihdyttäviä ja aivot narikkaan ohjelmia. :)

Kaks viimeistä kuvaa Googlesta.

Tässä yksi telkusta tällä hetkellä tulevista suosikeistani. Esitysaika ei ole privaattipaikalla (klo 23:30 Subilla), mutta suosittelen tsekkaamaan, tänään se tulee!


Rentouttavvaa ja virkistävvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Chuck on niiiiin hyvä! :D
    Me ollaan ihan paria jaksoa vaille katottu kaikki mitä jenkeissä on tullut ulos ja en kestä että kohta ne jaksot loppuu... onneksi vika (kai?) tuotantokausi on kuitenkin tekeillä ja alkaa ilmestyä vissiin lokakuun lopusta alkaen :)

    VastaaPoista
  2. Oih, sekö on loppumassa?! Me yritettään malttaa pysyä suomalaisessa esityksessä eli tv:n ääressä! :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)