1/15/2013

Waiting...

Kohta se saa jatkoa!

Nimittäin The Hunger Games, my all time favourite movie!


"Enää" kymmenisen kuukautta odotusta jäljellä... ;)

4 kommenttia:

  1. En malta odottaa! :) Tiedätkös onko toi jatko-osa jatkoa ekalle osalle niin että tässä toisessa osassa olis niiden ekan osan tulevaisuudesta yms.? Vai onko tokassa sama tarina ku ekassa mutta eri henkilöt?
    En osaa paremmin selittää, mutta jospa ymmärsit mitä hain takaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en malttais millään odottaa noin kauan! Nälkäpeli -kirjoja on 3 ja niistä tehdään yhteensä neljä elokuvaa (viimeisestä kirjasta kaksi, Twilight -tyylisesti). Tämä vuonna 2013 ilmestyvä toinen Nälkäpeli -elokuva eli "The Hunger Games: Catching Fire" on suoraa jatkoa ensimmäiselle elokuvalle ja jatkaa siis siitä, mihin ekassa jäätiin.

      Ootko lukenu Nälkäpeli -kirjat? Jos tykkäsit leffasta, niin suosittelen lukemaan kirjat, ainakin musta ne oli ihan sikakoukuttavia! :)

      Poista
  2. Minulla jäi eka osa puoliväliin kun simahdin. :) Täytyykin katsoa se alusta loppuun jotta pääsen jatko-osafiilistelyyn kiinni myös. Kiitos vinkistä siis, nyt tiedän mitä katselen viikonloppuna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei muuta kuin katsomaan!! :) Kakkososahan jatkaa siitä, mihin ykkösosa jäi, joten ehkäpä sullekin tulee se malttamaton fiilis jatko-osan odotuksen suhteen, kun saat katottua sen ykkösen loppuun asti! ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)