8/30/2011

Spagettia

Hip hei! Häät on nyt ohi (nyyh) ja on aika aloittaa uuden blogini kirjoittaminen. Oon ihan innoissaan tästä! Hääblogissani aiheet pyörivät yllätys yllätys häissä, niiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä hääfiiliksissä. Nyt aiheet tulevat pyörimään arkielämän ympärillä -tietysti painottuen sisustamiseen ja yleensäkin kaikkiin ihaniin (lähinnä materialistisiin) asioihin. ;)

Voisin kuitenkin laittaa tänne muutaman kuvan meidän häistä -kunhan ensin saadaan ammattivalokuvaajan ottamat kuvat itsellemme (toivottavasti ne on hyviä!!). Mutta nyt ensimmäiseen ruoka-aiheiseen postaukseeni!

En ole mikään kokkailija-ihminen, enkä kyllä liiemmin osaa sen kummemmin leipoakaan. Mutta syödä osaan ja nautiskella erityisesti hyviä ruokia. Hehh. Eilen olin kuin Esimerkillinen Vaimo konsanaan, kun valmistin miehelleni spagettia (ja siivosin). Siitä tuli melko valkosipuli-painotteista, koska ajatuksissani murskasin kastikkeen joukkoon reiluhkon määrän valkkarikynsiä. Hups. No, hyvää se oli silti ja valkosipulihan on terveellistä! ;)


Resepti on yksinkertainen (2-3:lle):


400g (kevyt) jauhelihaa
Valkosipulia (oman maun mukaan)
Herkkusieniä (ainakin 1 purkillinen/muutama iso tuore herkkusieni)
1 pss Maggi Mix Spaghettikastike
4 dl vettä
Spagetti-makaronia





Hyvvää tullee ja riittää hyvin seuraavan päivän lounaaksikin (jos siis kahdestaan on nautiskelemassa). Eikä valmistuksessa mene kuin 20-30 min.

Kokkaaminen kävi leikiten uusilla häälahjoillamme;  Hackmannin Etiquett-kasarilla ja -kattilalla. :)

Bon appétit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)