6/14/2015

Toivomuslista kesälle


Voi kuinka intouduinkaan nyt itsekin väsäämään listaa juuri alkanutta kesää varten, kun lueskelin blogeista tämän kesän to do ja bucket -listoja. :) Jotenkin ei ole edes tuntunut siltä, että olisi vielä kesä (koska viileä sää ja koska Oulun jäätävä tuuli), vaikka tässä mennä porskutetaan jo pian heinäkuuhun, huhh! No tänään oli kuitenkin ensimmäinen oikein kunnon kesäpäivä täälläkin päin Suomea; aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta, elohopea hipoi yli kahtakymmentä astetta ja se tuuli, se oli paaaaaljon lämpimämpi kuin aikoihin. Sanomattakin lienee selvää, että ollaan vietetty koko perheen voimin tätä sunnuntaita takapihalla auringonpaisteessa (no okei, mies makoilti Tex Willerinsä kera Sinnan vieressä varjoisella piknik-huovalla mutta anyways). Mä taisin pikkiriikkisen jopa ruskettua, wou.

Aamupäivällä käytiin juhlistamassa mun pikkuveljeä, joka pääsi tänään ripiltä. Sinna edusti pikku prinsessana kaunis juhlamekko (joka just ja just peittää enää pepun, mutta oli pakko saada se vielä kerran käyttöön!) ja kummeilta saatu helmikaulanauha yllään (kuva alla). ♥ Rippileiri oli velipojan mielestä ollut ihan ahterista, mutta mulla nousi kyllä hymy korviin asti, kun muistelin omaa rippileiriäni... :) Ei siitäkään nyt niiiiiiin kauan ole, kun itse pääsin ripiltä, mitä nyt vaivaiset 12 vuotta.........



No mutta siihen toivomuslistaan! Mies pitää tänä kesänä vain 2 viikkoa lomaa (jotka nekin puolitettu periaatteella viikko heinäkuussa, viikko elokuussa), joten mitään hurjia reissuja me tuskin tullaan tänä kesänä tekemään (ei sillä että pitkät matkustamisajat nelikuisen touhuajavauvan kanssa houkuttelisivatkaan...). Jotain kivaa yritetään kuitenkin kehitellä miehen lomien ajaksi ja tokihan mä voin Sinnan kanssa touhuilla kesäisiä juttuja miehen ryöskennellessä. :) Listalle pääsi aikalailla samoja juttuja kuin mitä ollaan viime kesinäkin touhuttu:

  • Piknikkejä
  • Ainolanpuistoilua
  • Pannukakkutalossa herkuttelua
  • Tuoreita mansikoita ja niistä tehtyjä mansikkatorttuja
  • Mökkeilyä
  • Shoppailua all by myself
  • Leffassa käyntiä
  • Auringon palvomista kera kylmän cokiksen ja hyvän kirjan
  • Sidukka!
  • Koirien uittamista ja ehkä jopa itsekin voisi käydä pulahtamassa ehkäehkäehkä
  • Rullaluistelua
  • Itse tehtyjä, kiireettömiä, brunsseja ja tietysti grillailua

En mä näköjään sen kummempia tälle kesälle vaadi enkä odota. Viime kesä kun meni enemmän ja vähemmän sumussa ensin yllättävän raskausuutisen ja sen jälkeen auringosta yltyvän raskauspahoinvoinnin myöt, niin taidan tänä vuonna nauttia ihan vain kesästä, lämmöstä ja siitä, ettei ole raskauspahoinvointia. ;) Tietysti Sinnan ehdoilla mennään, mutta suurin osa listalla olevista toiveista onkin sellaisia, joita voi (ja onkin tarkoitus) tehdä yhdessä Sinnan kanssa. Jotain pientä olisi kiva päästä itsekseenkin touhuilemaan (kuten nyt vaikkapa shoppailemaan) ja suunnitteilla on ollut myös elokuvahetkiä ja terassilla käyntiä ystävien kanssa. Saa nähdä mitä kesä tuo tullessaan, toivottavasti tulee mukava sellainen! :)

Ai niin ja loppuun vielä OOTD, eli tämän päivän asukuva. Tosin Sinnan, ei mun koska olin aika säädyttömästi takapihalla sortseissa ja topissa.  ;) Sinna on muutenkin meikäläistä parempi kameran edessä, melkoinen linssilude tuo meidän kesätipunen!

Olohaalari : Name It / Hellehattu : Polarn O. Pyret

3 kommenttia:

  1. oululaisena Pannukakkutalo on kyl ehoton ykkönen :) ja ihana tuo haalari, iteki oisin Hulluilta päiviltä ostanu, mut oli jo koot sillon loppunu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä semmoinen herkkupaikka että oksat pois! :P Hei mä löysin tuon haalarin Anton&Ninasta alennuksessa, kannattaa käydä sieltä katsomassa oisko niitä vielä :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)