5/28/2013

Stockholm City

Takaisin Tukholmaan! Sunnuntaina tallusteltiin koko reissuporukalla Tukholmaa ristiin rastiin -tosin vanhassa kaupungissa ei tällä kertaa lähdetty käymään. Sen sijaan vaelleltiin pieniä kujia pitkin, ihasteltiin kaupunkimaisemia ja herkuteltiin paikallisissa ravintoloissa. Sattuipa kerrankin sopivasti sään suhteen, nimittäin aurinko porotti täydeltä taivaalta koko sen ajan, kun meikäläinen heilui kameran kanssa muun porukan perässä ulkona ja melkeimpä samalla hetkellä, kun astuimme erääseen ravintolaan, taivas repesi! Ja jälleen, kun lounaat oli nautittu ja palasimme ulkoilmaan, aurinko paistoi.







Ja meikäläinen se taas keskittyi noihin lamppuihin... Olen joskus tainnut mainitakin, että (etenkin) ulkomailla kiinnitän huomiota katulamppuihin -ja useimmiten ne täytyy myös tallentaa kameraankin. ;) Muutenkin Tukholman keskusta oikein pursusi kauniita, kiehtovia ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Harmi vain, etten ihan jokaista niistä viitsinyt jäädä kuvailemaan, matkassa kun oli muitakin ihmisiä. Mietinkin siinä jossain vaiheessa, kun pysähdyin sen miljoonannen kerran räpsäisemään kuvan jostain oksan varresta, että kameran kanssa (pakonomaisesti) heiluva tyyppi lienee kaikista rasittavin matkakumppani. :D







Tänään aamulla oli sellainen olo, että hitsi vieköön, piut paut tuolle 2 viikkoa kestäneelle flunssalle, mä lähden salille! Liekö koko flunssa sitten "vaan" jotain siitepölyihin liittyvää oireilua, mutta tuntui se kestävän saleilun. Että jes!! Sen verran sinne meinasi kuitenkin sulaa, että kesän reenailut lienee parasta toteuttaa joko aamulla tai illalla. EI päivällä.

Nyt jotain lounasta ja sitten pyykkivuoren kimppuun! Kivaa tiistaita!

ps. Täällä ollaan jo (kaksi päivää Netflixin tilaamisesta) menossa jaksossa 14... Siinä Chuckissa meinaan. Ja ei, tää ei oo yhtään koukuttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)