5/15/2013

Leffalöydöt x 3

 
Ihanaa, aurinko paistaa! Tuuli on ihan himskatin kylmä, mutta silti, arska porottaa pilvettömältä taivaalta ja lämpötilat hipoo takapihan terassilla kahtakymppiä, that's what I'm talking about! Ei siis muuta kuin luistimet jalkaan ja rullaamaan, jipii!

Eiliseltä kauppareissulta tarttui mukaan muutama leffaihanuus. Olen nämä jo kertaallen nähnyt joko elokuvissa tai vuokrattuna ja (uudelleen) katsomisen arvoisia ovat kyllä jokainen.
Eat, pray, love - elämänmakuista draamaa ripauksella romantiikkaa ja aimoannoksella Julia Robertsin hampaita hymyä. Julie & Julia - hurmaavien näyttelijättärien (Meryl Streep & Amy Adams) tähdittämä komedia rakkaudesta kokkaamiseen. Crazy, stupid, love - komedian ja draaman sekoitus keski-ikäisen, juuri eronneen, miehen (Steve Carell) sinkku seikkailuista toilailuista höystettynä paidattomalla Ryan Goslingilla.







Mutta nyt kutsuu ulkoilma! Pirteää keskiviikkoa, puolivälissä työviikkoa jo mennään! :)

5 kommenttia:

  1. Tuo Crazy, Stupid, Love on aivan huippu leffa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on, saa kyllä nauraa! :D Toinen hauska leffa tolta päänäyttelijältä Steve Carellilta on se Date Night, hohoh! Ookko nähny sitä?

      Poista
    2. En muistaakseni. :) Pitää kattoa se yhdessä kun nähdään! <3

      Poista
  2. Eat, pray, love on minulta vielä katsomatta. Täytyy ottaa seuraavaksi katsottavien listalle. :)

    Ja Crazy, stupid, love on ihan mah-ta-va! Omia suosikkejani ehdottomasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pistähän listalle, se on kans oikein hyvä leffa! Varmaan tykkäät, mikäli meidän leffamaut osuu taas yksiin. ;)

      Toi Crazy, stupid, love on kyllä niin hauska pläjäys, Steve Carell kyllä taitaa hyvin noi huumoriroolit -eikä se Goslingkaan leffaa yhtään huonommaksi tee. :P

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)