5/04/2013

Asu auringossa

Vuorostaan jonkinmoista asukuvaa. En ole vielä hankkinut jalustaa kameralle, joten nämäkin asukuvat on ottanut mieheni. Kyllä sitä väkisinkin tulee miettineeksi noita paremman puoliskoni ottamia kuvia katsoessa, että onkohan se edes katsonut, mitä on kuvaillut; yhdessä otoksessa kasvoni ovat leikkautuneet pois, toisessa kuvakulma on alhaalta ylöspäin (EI mikään mairitteleva kuvakulma, terkuin kaksoisleuka :D) ja kolmas kuva on ylivaloittunut. Miehen periaate kuvien näpsimisessä onkin kuulemma se, että "Kunhan nyt vaan napsin 20 kuvaa, niin yks niistä on varmasti onnistunut". Ihana.






Neule : O.I.S. / Leggingshousut : H&M / Aurinkolasit : Stockmann (merkki?) / Korvikset : Oxxo

Noh, tottakai arvostan mieheni uhrautumista virallisena hovikuvaajanani, vaikkakin sen jalustan hankinta olisi jo oikeasti paikallaan. Tuona kuvauspäivänä oli muuten jo oikeasti lämmin! Jospa tuo ruohokin alkaisi jossain vaiheessa kasvamaan, tällä hetkellä meidän takapihan nurmikon laita on meinaan ihan surkea (kuten kuvista näkyy). No, hiekkapohjahan on tunnetusti nurmikolle ihanteellinen kasvualusta...

Muikeeta lauantaita kuomaset! Meitsi meinaa tänään ottaa rennosti, nauttia raittiista ulkoilmasta ja ehkä vähän katsastaa kaupungin vaateliikkeiden tarjontaa. ;)

2 kommenttia:

  1. No ei ole kaksoisleuasta tietoakaan! Hyvältähän täällä näyttää. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se oma silmä on sitten jälleen kerran ollut se ylikriittinen silmä. ;) Tack tack! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)