5/22/2013

Värinvaihdos takapihalla

Heissan! Johan se ilimoja pitelee! Eihän täällä sisällä malta kuin käväistä vain. ;) Tänään vähän asiaa tuosta meidän kesähuoneestamme, takapihaksikin kutsutaan.

Tässä siis jo vähän kuvan tynkää meidän uudistuneesta takapihastamme. Tuo uudistunut on ehkä vähän väärä sana, sillä pihalla muuttuivat ainoastaan istutusalueiden koristekatteet ja koristekivet. Alkutilanne näytti kuitenkin tältä (kuvat viime kesältä):







Koristekatteen värinä oli tuolloin pähkinänruskea ja koristekivien värinä rantakivi. Ihan kiva, mutta jotenkin levoton värimaailma. Tätä lähdettiin siis muuttamaan harmonisempaan ja yksinkertaisempaan väriyhdistelmään; mustaan ja valkoiseen. Pähkäiltiin, että kenties kesämmällä kukkivat kukat ja kasvit tulisivat paremmin esiin mustan ja valkoisen kontrastista ja erottuisivat täten kauniimpina ja raikkaampina.

Ostoslistalle päätyivät siis Kekkilän Koristekate hiilenmustana ja Kekkilän Koristekivi valkoisena:




Alla pari sateisena päivänä räpsäistyä kuvaa valmiista värinvaihdos-operaatiosta. Ei siis (vielä) mitenkään silmiä hivelevä näky, mutta toivon mukaan viimeistään kuukauden päästä näyttää siltä, mitä suunniteltiinkin. Niin, ellei hurjimukset ehdi vetäistä huiviinsa kaikkia kukkia ja koristeita ennen sitä... Ainakin tuo musta kate näytti kiinnostavan C:tä sen verran kovasti, että saan kyllä jonkin aikaa tarkkailla sen puuhia takapihalla. Ettei vaan kuulu nurmikon uumenista; Omnomnom.

 Kekkilän kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)