5/13/2013

Öljyissä

Otsikkokin sen kertoo; viikonloppuna oltiin ihan öljyissä. Nimittäin terassikalusteet saivat keväthuollon yhteydessä perusteelliset öljyhoidot. Hyhh, että se aine haisee ja hyhh, että se ei lähde kunnolla pois ihosta (saati sitten vaatteista) ja ai että se kiinnostaa meidän karvakuonoja yli kaiken! Katastrofin yhtälö valmis? Noei. Parin päivän takapihalla hengailu -kielto vain. Vielä olisi itse terassin pesu ja öljyäminen. Kun ei tulis tuota vettä kokoajan taivaalta niin senkin voisi hoitaa pois alta. Oikeesti oli aika surkuhupaisaa, kun koko loppuviikon männä viikolla satoi vaan vettä. Ja jos ei satanut, niin oli kylmää, koleaa ja maa oli märkä (ei rullistelusta puhettakaan). Että siinä sitä sitten oltiin toukokuun puolivälin paikkeilla ja fiilisteltiin pitkillä vapailla Suomen sadetta ja kylmyyttä. :D Onneksi kuitenkin vaatekaupat (Jee.. -sanoi mies), Makuuni, (jäkis)pelit ja kamut on keksitty! Niillä mentiin. Noh, alla kuitenkin todistusaineistoa siitä, että yhtenä päivänä paistoi aurinko muutaman tunnin ajan!

Eilinen hujahti miehen ja minun äideillä kyläillessä. Tein omalle mamalleni jo perinteeksi muodostuneen kakun ja mies rustasi perinteisesti (kuten hän yleensä rustailee kaikkiin kortteihin) runon äidilleen. Oikeesti, se runon sisältö oli niin...tyypillistä miestäni! :D Jotenkin näin se meni: "Koska olen ollut helppo lapsi, on äitinä olemisesi sujunut kuin tanssi." Jostain syystä musta tuntuu, ettei anoppi ihan allekirjoittaisi tuota lausahdusta.. ;)



Ehdin myös tarttua multasäkkiin, pensasleikkureihin ja haravaan ja pistää takapihan istutuksia viimeinkin jonkinnäköiseen ruotuun! Tänään homma jatkui pienehkön vesisateen voimin (how surprising) ja jospa huomenna saisi homman valmiiksi. Kukkapenkit saivat pientä kasvojen kohotusta vain ja nyt katteiden ja kivien värimaailma on enemmän meikäläisten silmää  miellyttävämpää.

Mutta ei kai se auta kuin ruveta väsäämään ruokaa; tänään herkutellaan lohella kera Vegetarian Couscous -pakastesekoituksen. On muuten ihan älyttömän hyvää pöperöä noin niin kuin pakasteruuaksi! Huibendaalia viikkoa! Enää muutama hassu viikko kesäkuuhun ja kesän viralliseen alkamiseen, huippuu! Filja on ainakin mielissään tästä tiedosta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)