5/11/2013

Iso ja pieni vitriini

Sain valmistujaislahjaksi kaksi ihanaa Iittalan vitriiniä; kirkkaan mieheltä ja vedenvihreän äidiltä. Ooooo nämä on niin kauniita! Kirkas vitriini sai säilytettäväkseen käytetyimmät kaula- ja rannekoruni ja vedenvihreään vitriiniin puolestaan mahtuivat eniten käyttämäni korvakorut. 











Eilispäivä huideltiin kaupungilla urheilukamppeita shoppaillen ja salilla hikoillen. Ilta puolestaan meni kannustaessa porukalla Leijonia (jep, jopa minä, anti-kiekkofani) ja olihan tuo, myönnettäköön, ihan katsomisen arvoinen peli veli Venäjää vastaan. ;) Tänään(kin) ollaan vietetty rennompaakin rennompaa päivää. Ai että nämä pitkät vapaat tuli tarpeeseen! Illan päälle voisi vielä käydä rentoutumassa saunan lauteilla ja löhötä sohvalla telkusta (TV5) tulevan Facebook -elokuvan parissa.

Niin joo ja sitä sadetta on piisannut nämäkin päivät, joten ei tietoakaan siitä, että olisi päässyt rullistelemaan. Kovasti kyllä polttelis! On tainnut nämä Pohjois-Suomenkin lämmöt ja hyvät säät valua sinne Etelä-Suomen puolelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)