5/23/2013

Stockholm : Puistoilua

Hotellimme Tukholmassa sijaitsi aivan ydinkeskustan lieppeillä. Jos hotellilta lähti oikealle, saapui hyvin pian vilkkaille ostoskaduille, jos taas lähti vasemmalle, korkeiden rakennusten takaa paljastui  puistomainen alue suihkulähteineen kaikkineen.

Lauantaisen Suomi-Ruotsi -pelin jälkeen kaivattiin ystävän kanssa vähän piristystä ja raitista ulkoilmaa kaiken sen kannustamisen ja jännittämisen ja katkeran häviön jälkeen. Napattiin kamera mukaan ja lähdettiin hotellilta kävelylle. Ja minnekäs muuallekaan päädyttiin kuin suuren pallon luo:




Vastapäätä suihkulähdettä, palloa, sijaitsi puistomainen alue, joka oli täynnä kauniita istutettuja kukkia, puistonpenkkejä ja suuria puita. Siellä olisi voinut viettää enemmänkin aikaa, elleivät kaupungin puliukot olisivat varanneet lähes koko puistoaluetta itselleen.

Niin ja mähän ihan rakastuin tuohon puistoa ympäröivään aitaan! Jokin siinä vaan veti meikäläistä puoleensa.. :D










Voi kuinka onkaan kesäinen fiilis! Aurinko paistaa ja lämmittää ja ihoonkin on jo tarttunut vähän väriä. Täytynee siis nauttia niin kauan kuin tätä hellettä riittää. Toivon mukaan ei käy jälleen kerran niin, että toukokuussa on helteistä viikon ja koko kesäkuu on täynnä sateita ja kylmää ilmaa. No, se on tätä Suomen kesää! Kivaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)