5/06/2013

Tilaustekstit

Tässä taannoin kerroin, että löysin netistä ihania tekstitauluja. No, muutama sellainenhan täytyi kotiuttaa ja kyllä kannatti; passaavat sekä sanomaltaan että ulkoasultaan hyvin meidän kotiin! :)

Ensimmäinen tekstitauluista muutti makuuhuoneeseen ja siinä sanotaan: "A true love story never ends."




Toinen taulu pääsi keittiön seinälle. Sen sanoma on: "Do more of things that makes you happy." Loistava elämänohje ihan kenelle vain ja pitää niin kutinsa. Pitäisi tehdä enemmän sellaisia asioita, joista tulee onnelliseksi ja vähentää suorittamisen tarvetta niiden arkisten, pakollisten, asioiden kanssa. Tokihan niitä tylsiä ja pakollisiakin asioita on tehtävä, mutta ymmärsitte varmaan pointin; voisi pyrkiä lisäämään elämään niitä iloa ja onnellisuutta tuottavia juttuja.


Kolmas teksti, postikorttikokoinen, on osana olohuoneen seinähyllyn taulukollaasia eikä sillä ole sen kummempaa sanomaa kuin; "Hello". Kaikki tekstitaulut tilasin Walldesignin verkkokaupasta, mikäli joku toinenkin sattui innostumaan näistä. Toimitus oli varsin nopeaa; sain tilaukseni parin päivän sisällä.

Sellaiset kolme uutukaista! Mitä tykkäätte? Mun suosikki näistä kolmesta taitaa olla tuo keittiön elämänohje-teksti.

Eilen aloitettiin miehen kanssa hyvän sään innostamina rullistelukausi. Oli niiiin huippua päästä pitkästä aikaa rullien päälle ja viilettämään! Siihen päälle läimittiin vielä jokunen tovi takapihalla "kesän" ekat sulkapallomatsit. Tänään oonkin sitten mietiskellyt, että on se jännä, miten jumiin voi lihakset mennä, kun pitkästä aikaa jotain liikunnallista lajia harjoittaa. No mutta ei se mitään, ainakin oli kivaa! Aurinkoista viikon alkua sinne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)