5/25/2013

Näytä mulle missä sul on rusketusraidat

 
Hohoo! Mä en vaan kyllästy puhumaan tästä loistavasta säästä, joka tällä viikolla on meitä hellinyt täällä yleensä aina yhtä viileässä Oulussa (kiitos merituulen). Ihan luksusta! Tässähän alkaa jo huomaamaan ihon värieroja meikäläisen ja kalkkilaivan kapteenin (aviomieheksenikin kutsutaan) välillä. Rusketusraidat = kesä ?

Tänään aamu alkoi pikaisella siivouksella, ennen kuin aurinko alkoi kunnolla lämmittämään, kuumuudessahan ei mitenkään kovin miellyttävä ole heilua imurin kanssa. Päivemmällä lähdettiin kaverin kanssa viemään meidän koirajoukkio vähän viilentymään viime kesänä löytämällemme uimamontulle, jossa siis koirillakin on lupa uida. Vielä ei Filja uskaltautunut uimaan asti, vaikka hienosti vettä tunnustelikin, Cira puolestaan ryntäsi samantien veteen polskimaan. Meidän vesipeto.

Iltapäivä menikin melko leppoisasti takapihalla lueskellen (mulla on Nälkäpelistä Vihan liekit -osio menossa uusintakierroksella) ja miehen kotiutuessa töistä myös grillaillen. Tehtiin (taas) ihan törkeen hyvän makuiset hampurilaiset ja syönnin päälle valuttiin sohvalle katsomaan eilinen leffa (jep, nukahdettiin illalla kesken kaiken, kello tais olla jopa kymmenen...) loppuun.





Niin kiva päivä! Toivottavasti teilläkin on ollut mukavaa. :) Nyt jotain pientä naposteltavaa ja takaisin telkun ääreen rentoutumaan, kivat illat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)