5/02/2013

Perusvappu

Sinänsä oli aika perusvappu sään puolesta. Sehän nimittäin oli sitä mitä viime vuosina se on lähes poikkeuksetta vappuna ollut; huono. No nyt ei onneksi satanut vettä kuin aisaa, mutta tuuli oli sen verran hyinen ja puuskainen, ettei ulkona auringonpaisteesta huolimatta tarennut hengailla. Sen verran kuitenkin pyörähdettiin vapputorilla, että haettiin perinteiset metrilakut ja kesän ekat jätskit. Muuten oltiin aika lailla kotosalla, herkuteltiin munkeilla ja simalla ja mies grillasi meille hyvät piffitkin (joskin nekin meinasivat ensin lähteä lentoon kovan tuulen mukana). Käytiin myös vuokraamassa leffa ja tietysti katsottiin illalla Greyn uusin jakso. Elokuvan nimi oli muuten Word (mm. Bradley Cooperin tähdittämä pläjäys). Ihan hyvä leffa, vaikka kerronnallisesti se olikin tyypillisen draamamaiseen tyyliin hidas ja lempeä. Tarina oli kuitenkin sen verran kiehtova ja koskettavakin, että kiinnostus pysyi yllä koko elokuvan ajan.





Tänään onkin sitten ollut hivenen sekavat olotilat; toisaalta on ihan maanantai-fiilis ja toisaalta taas ihan perjantai-fiilis. No oli miten oli, niin huomenna se viikonloppu taas alkaa! Toivottavasti viikonloppuna säät suosivat.

Kävin muuten eilen puolentoista viikon (sairastelu)tauon jälkeen taas salilla ja kyllä taas polttelee lihaksissa, ai että! Liekö sitä olisi huomenna töiden jälkeen niin reipas, että pyyhältäisi vielä ennen viikonlopun viettoon ryhtymistä vetäisemässä selkä-olkapää-kyljet -reenin..!

Miten teidän vappu sujui? Etelämpänä on ainakin tuntunut olevan paljon parempi sää vappuna kuin täällä, eller hur?

2 kommenttia:

  1. Juu, vappupäivänä ainakin täällä pk-seudulla saatiin nauttia auringosta ihan täysillä :)

    Sama juttu muuten, oon ollut tänään koko päivän ihan maanantaissa.. Pikakelaus maanantaista perjantaihin, heh ;) Ja ens viikon perjantaihan on sitten SEKÄ maanantai ETTÄ perjantai :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii jo totta! :D Paitsi mulla tais olla perjantaikin vapaa, joten keskiviikko olkoon ensi viikon perjantai ;) Huippuja nämä kevään pyhäpäivät!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)