2/18/2014

Reeniviikot


Aattelin kirjoitella taas vähän reenijutuista. Oon tänä vuonna käynyt vain salilla eli reeneistä puhuttaessa kyse on lähinnä hauiksen ja pehvan kasvattamisesta. ;) Toki oon lenkkeillyt koirien kanssa, mutta ne nyt on semmosia hippasu-kävelyitä, ettei niitä lasketa reeneiksi. Tai siis, en laske.

Tammikuussa reenailu ja ruokavaliossa pysyminen oli vähän haasteellista, koska melkeimpä joka viikonloppu oltiin jossain reissussa. Viikonloppuisin tuli siis syötyä vähän mitä sattuu (muulloinkin kuin sallittuna herkkupäivänä lauantaina) ja reeneille jäi aikaa vain arkipäiviin. Kävin tammikuussa normaalisti sen 2, maksimissaan 3 kertaa viikossa salilla. Nyt helmikuussa oon tsempannut ja reissaaminenkin on tasoittunut, niin oon ehtinyt käydä vähintään 3 kertaa ja jopa neljästi heiluttamassa käsipainoja ja kyykkäämässä.



Motivaatio on siis jälleen kohdallaan ja ruokavaliotakin on ollut suhteellisen helppo noudattaa eikä ole tullut mitään hulluja mielitekojakaan keskellä viikkoa. Poikkeuksena tämä viikko, kun meidän kaappeihin jäi viikonloppuisen tyttöjen illan jäljiltä pyörimään jos minkälaista herkkua.. Oon yrittänyt syöttää niitä kylässä käyneille kavereille, etten ite sortuisi napsimaan. :D Mutta anyways, toiveena ja tavoitteena tämän kevään aikana olisi siis edelleen kiinteytyä ja tiristää ne itseä vaivaavat rasvat pois tuolta vyötäröseudulta. Lisäksi yritän saada lihasmassaa lisää. Helpommin kuitenkin sanottu kuin tehty, sillä vaikka syön paljon proteiinia ja pumppaan lihaksia ahkerasti, laihduttaessa on vaikea saada lihasta lisää. Välillä keho ja sitä kautta tulokset heittää härän pyllyä ja rasvan sijaan painoa onkin lähtenyt lihaksista. Välillä taas paino tippuu oikeasta paikasta ja joskus sitä lihasta on jopa tullut muutama gramma lisää. Mutta tämmöstähän se on ja pitää vain yrittää olla kärsivällinen, vaikka joskus tuntuiskin tämän projektin kanssa että "Nyt mie romahan..". ;)

Ja yks parhaista fiiliksistä reenauksen suhteen on se, kun huomaa jaksavansa tehdä suuremmilla painoilla kuin aiemmin! Niin ja tietty se voittajafiilis rankan reenitunnin jälkeen.


6 kommenttia:

  1. Onko tuossa se teidän uus eteiskalusto? Postausta siitä kiitos! ;)

    Terkuin: S

    Ps. PIAN!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Mää arvasin että nää bongaat ne jo tästä! ;) Postausta niistä tuloillaan piakkoin!

      ps. HUOMENNA!!

      Poista
  2. Hyvältä kuullostaa :) Kerro ihmeessä lisää näistä suon ruokavalio ja treeni jutuista! Uskon kyllä että löydät semmoisen kivan kultaisen keskitien jolla saat sitä lihasta ja poltat rasvaa kuitenkaan polttamatta sitä niistä lihaksista ! :) Omat pikaiset vinkit on proteiinipitoinen aamupala, kunnon palautusjuoma ja hiilarien ajoittaminen treenin jälkeen ja iltaan.

    Ihana treenikassi.

    Treenasin itsekin juuri tänään kotona, mutta voi että kun kaipaan niin omaa kroppaa ja salilla normaaliin tapaan heilumista. Hihi! Mutta kyllä senkin aika pian taas tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mää oonkin tarinoinut treeniruokavaliosta ja ite treeneistä tuossa syksyn puolella, voishan tuota kohta tehä päivityspostausta, että mitä mä NYT syön ja miten NYT liikun. :D

      Mulla onkin melkoisen protskupainotteinen ruokavalio nyt (+ jonkun verran hiilareita), palautusjuomia en saa käyttää kun niistä tulee liikaa kaloreita (tavoitteena kuitenkin laihtua vielä) ja mä tykkään eniten maidosta palautusjuomana nii hörpin sitä :)

      Mustaki toi treenikassi on ihana, nii pirteen värinen et motivoi heti liikkuun. ;)
      No on varmasti hassua, kun oma kroppa muuttuu niin paljon eikä voi ihan samalla lailla treenata kuin miten on tottunu! Mutta on se varmasti sitte sen arvoista, kun saa oman vauvelin syliinsä! <3

      Poista
  3. Tuo on kyllä hauska, miten koiran/koirien kanssa lenkkeilyä ei laske samalla tavalla treeniksi, kuin salilla käyntiä. Kun kesäisin kuljen pyörällä töihin (yht. 20km), en osaa tuotakaan laskea treeniksi ja kuvittelen, etten ole mitään tehnyt, jos en pyöräilyn ja koiran lenkittämisen lisäksi muuta tee. Ehkäpä se, että lenkkeily koirien omistajalla kuuluu siihen arkeen, niin sitä ei vaan osaa treeniksi laskea, vaikka kävisi reippaankin lenkin kävellen.

    Kiva, että motivaatio on kohdallaan. Niin olisi itsellänikin, mutta kipuileva olkapää hidastaa ikävästi tahtia. Onneksi alakroppaa ja keskikroppaa voi treenailla, vaikka olkapäässä vähän vikaa olisikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin se varmaan on, että kun se on niin arkea, ei sitä osaa laskea liikunnaksi. Vaikka tottahan se sitä on! Vaikka keho tottuiskin siihen niin, ettei se paljoa kuluttaisi semmoisella lenkillä. Ainakin tulee pirteämpi olo :)

      Voi nenä, nuo vaivat on kyllä ikäviä! Toivottavasti saat sen pian kuntoon -ja onneksi voi tosiaan edes muuta osaa kehosta reenailla, niin ei ihan hajoa pää paranemista odotellessa!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)